Nak Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Join Ahli Shaklee

Entry ini terdetik apabila saya mendapat whatsapp dari hamba Allah yang nak menjadi ahli Shaklee. Malangnya beliau dah jadi ahli shaklee. Tapi apa yang menyebabkan beliau whatsapp saya yea?
Kawan-kawan dah tahu ke cara daftar ahli Shaklee?  Alhamdulillah, kalau kita lihat sekarang, memang makin ramai yang menjadi ahli Shaklee dan berminat nak join Shaklee
Seperti saya sendiri, saya sendiri bermula dengan merasai sendiri pengalaman makan vitamin Shaklee dan jatuh cinta apabila merasai kesan terbaik dari vitamin Shaklee. 
Rugi bagi yang masih berfikir-fikir untuk join ahli Shaklee. Lagipun memang banyak kelebihan jadi ahli Shaklee ni. dan paling best, pendaftaran ahli Shaklee sekarang semuanya di hujung jari, semuanya online belaka. 
Sekarang semua wajib jual harga retail. Maka tiada diskaun. Harga ahli hanya untuk ahli. Jadi apa tunggu lagi, jom lah jadi ahli Shaklee. Jadi ahli dapat banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee. 

Macam mana nak jadi ahli Shaklee?

Ada 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee
Cara PERTAMA ialah dengan yuran pendaftaran RM75 sahaja, seumur hidup tau! Tak payah renew untuk maintainkan nak jadi ahli Shaklee.

Cara KEDUA, buat belian dengan 200uv bersamaan dengan lebih kurang RM650. Keahlian PERCUMA dan CASH BONUS RM30+. Jimat RM100 tau! 
Ok lepas ini nak buat apa? Boleh pergi ke branch atau HQ untuk daftar ahli Shaklee. Jangan lupa gunakan ID effa untuk jadikan saya sebagai sponsor yea. Jika tidak anda akan menyesal. Ini ID effa tau! 906982.
Tapi kalau nak saya yang uruskan pendaftaran ahli Shaklee anda pon boleh! Terus je contact saya di 0195738234 (effa). 
Senang kan nak jadi ahli Shaklee? Seperti makan kacang! huhu

Okeh selepas dah jadi ahli Shaklee, nak buat apa?

Anda ada pilihan sama ada nak makan sendiri atau nak join ahli Shaklee untuk business. Selalunya kan, macam saya sendiri, tak pernah serius nak business Shaklee ini sebab dah ada kerja tetap. Tak sangka rakan facebook dan rakan sekolah ramai pula yang order. Jadi memang saya tak menyesal bila saya buat keputusan nak jadi ahli Shaklee suatu masa dahulu.
Lagi pula banyak sangat kelebihan jadi ahli Shaklee bersama group kami. 
1) Kami menyediakan kelas bimbingan di alam maya dan di alam realiti (ikut permintaan), tapi selalunya memang online je kelas kami, baring2 dengan anak pun masih boleh attend kelas Shaklee tau! 

2) Poster-poster untuk pengiklanan semua kami sediakan. Anda jadi ahli Shaklee dan terus start enjin je. Kami akan tunjukkan caranya. 
3) InsyaAllah dengan menyertai group kami, anda takkan menyesal, anda pasti rasa lebih dekat dengan Allah, insyaAllah. 
Tapi ada juga kes menyesal bila dah jadi ahli Shaklee.

Kenapa pula timbul rasa menyesal?? Yer lah, macam mana tak menyesal, tujuan nak jadi ahli Shaklee untuk business, tapi atas dasar kawan-kawan dan saudara, terpaksa join ahli Shaklee dengan mereka. Malangnya mereka tak guide pun macam mana  nak business Shaklee. Saya baru je dapat whatsapp, nak tukar upline. Mana boleh sayangku. Tapi ada caranya, untuk cara itu, sila hubungi saya jika nak nak jadi ahli Shaklee di bawah group kami. 

Nama saya padam yea. Kalau dah jadi kes macam ini, nak jadi ahli Shaklee dengan saya pula, rumit juga prosesnya, tapi ada caranya. Rugi dah la RM75.

Bagi yang masih belum jadi ahli Shaklee, dan masih berfikir nak join ahli Shaklee di bawah siapa, pastikan buat pilihan yang tepat dalam nak jadi ahli Shaklee. Jika dah terlanjur, sudah terlambat!


Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia 
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah 
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

15 Comments
  1. July 15, 2014
  2. July 15, 2014
  3. July 15, 2014
  4. July 15, 2014
  5. July 15, 2014
  6. July 15, 2014
  7. July 15, 2014
  8. July 15, 2014
  9. July 15, 2014
  10. July 15, 2014
  11. July 16, 2014
  12. July 19, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!