Ekzema Adam pulih dengan Omega Guard!

Omega Guard adalah salah satu produk hangat yang menjadi pilihan hampir setiap ibu bapa. Yang best tentang Omega Guard nie, ianya bukan saja bagus untuk orang dewasa, tapi juga bagus untuk semua golongan termasuk kanak-kanak bermula umur seawal satu tahun. 


Omega Guard nie minyak ikan sebenarnya. Kalau pecahkan, memang bau ikan sangat sangat. Kalau pecahkan dan anak makan, macam makan ikan je.huhu.. 

Kenapa pilih Omega Guard Shaklee?

Omega guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang tersangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya. Sebab itu ia di gelar“minyak ikan terbaik di dunia”.


Apakah KELEBIHAN Omega Guard kepada anak-anak kita?
  • Meningkatkan sistem imun & paru2 yang sihat – sgt sesuai jika anak anda sering selsema, demam & cerewet dalam pemakanan.
  • Membantu perkembangan otak & memori anak-anak – kerana kandungan DHA & EPA. sebiji Omega Guard Shaklee mampu membekalkan 905mg asid lemak Omega-3 EPA & DHA.
  • Bagus untuk kulit kerana kandungan Omega-3. Sngat sesuai buat kanak-kanak masalah eczema. 
  • Membantu mengurangkan tekanan – sesuai budak kanak-kanak hiperaktif & penyakit schizophrenia (sakit otak or mental yang teruk) 
  • Mengawal paras kolestrol so anak-anak tidak lah obes nanti
  • Bagi anak-anak kecil yang masih belum pandai mengunyah ibu/bapa boleh lah cucuk lubang ataupun potong dua Omega tersebut dan picitkan / letak di sudu kemudia  suap ke dalam mulut mereka
  • Jika mereka sudah pandai mengunyah, boleh bagi je anak-anak mengunyah, tapi kena lah bagi perhatian sewaktu mereka menguyah. Sebab lembut omega guard nie.

Cara pemberian Omega Guard Kepada Anak-Anak

Omega Guard Shaklee di datangkan dalam bentuk softgel. Bila masuk ke dalam mulut ia akan cair. Insyallah tiada masalah tercekik. Ada anak yang suka mengunyah so boleh la bagi anak kunyah. Macam Adam,dia reject nak kunyah, so memang letak dalam susu je. 

Pengalaman Adam dengan Omega Guard

Adam dulu memang selalu jadi macam kelopak garam tue. Bengkak dan gatal di seluruh badan, muka. Kesian sebab bengkak dan gatal. Lepas tue jadi tak kira masa. Sejuk sangat pun tak boleh. Panas sangat pun tak boleh.
gambar google. mcm nie la jadi kat adam dulu. penuh badan dan muka
Ingat lagi kami shopping di dalam tesco, kan ber air cond sebab sejuk, Adam dah muka garu-garu seluruh mukanya dan badan. Selang beberapa minit, Ya Allah bengkak sangat-sangat!! Menakutkan tengok muka Adam yang membengkak! 
Jadi kami pun bawa Adam ke klinik berhampiran. Nama pakar kulit, Pakar Kulit Husna di Taman Ria Sungai Petani nie, tapi bagi ubat biasa je. Ingatkan nak bagi suntikan ke nak bagi hilang gatal tue. Perkara nie berlanjutan. dan kami buat keputusan nak bawa ke klinik pakar kulit yang lain. So abahnya yang bawa,ke Pakar Kulit Dr Khoo, memang famous Dr nie. Macam-macam ubat diberikan, termasuk sapu dan mandi. Tapi yang mendatangkan kemusykilan, saya syak ubat doktor nie ada steriod. Lain pula jadi dekat kulit Adam, mengelupas! Jadi saya buat keputusan untuk stop! 
Oh yea, sewaktu jumpa doktor Kho tue, doktor ada menyebut yang Adam ada ekzema! Jadi bermula dari hari itu saya mula bagi Omega Guard. Alhamdulillah. selepas 3 hari ambil, memang hilang gatal dan bengkak tu! Lega sangat-sangat! Saya hanya campurkan kedalam susu botol Adam, satu biji sehari! dan alhamdulillah. sampai sekarang tak jadi dah. So bagi ibu-ibu yang bergantung dengan ubat doktor yang ada steriod tue,saya suggest cubalah Omega Guard untuk ekzema. Saya dah cuba, Alhamdulillah. Memang serasi.


Berminat atau ingin mengetahui keterangan lanjut? Anda boleh hubungi saya di no tertera di bawah yea! 

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
SMS | WhatssApp : 019-5738234
FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
Email : dinkygurlz@yahoo.com

* ready stock * COD sungai Petani * FREE konsultasi! * Service terbaik!
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!