Cara Join Ahli Shaklee dan Kelebihan

Bismillah.. 

Ramai pula yang tanya apa kelebihan apabila join ahli Shaklee dan cara nak join ahli Shaklee. 
Shaklee BUKAN jenis MLM yang downline bekerja keras dan upline hanya goyang kaki. Tak kisah la awak di atas ke, kat bawah ke, awak usaha lebih, awak dapat lebih. dan memang dah ada, dan dah ramai, downline lebih tinggi bonus berbanding dengan uplinenya, disebabkan downline yang usaha lebih, maka dia yang dapat duit lebih. 

Okeh di dalam shaklee kita akan dapat 3C:
 
1. Cash
 
2. Car
 
3. Convention (Melancong)
Alhamdulillah, ketiga-tiga saya dah merasa. Cash, dapat setiap bulan. Dulu part time,sekarang full time gaji saya dengan Shaklee. Car pula, Shaklee bagi duit cash juga setiap bulan,untuk bayarkan kereta setiap bulan. Nak beli kereta boleh, nak simpan pon boleh. Melancong, Alhamdulillah. Tahun ini saya dan suami bakal ke US, tajaan Shaklee sepenuhnya. Pada mulanya nak mengerjakan umrah tajaan Shaklee.Tapi bila dipikirkan balik, umrah nak pergi bwk semua satu family, jadi tajaan sdn berhad la. InsyaAllah. Semua orang boleh capai apa yang saya capai sekarang, saya pun bermula dari bawah. dari zero, dari tiada siapa di bawah empayar saya. Kini dah beratus2 anak cucu piut. Alhamdulillah. 
Yang penting diri sendiri memang NAK. Kalau tak nak memang tak boleh paksa tau. Modal tak der nak keluar ribu-ribu. Lepas tue santai je business di rumah. dan lagi best, berlandaskan syariah. Serius best!!

Bagi yang berminat untuk menyertai Shaklee, anda perlu tahu cara dan insentif apa yang anda akan dapat jika join Shaklee. Anda boleh join untuk kegunaan sendiri atau jadikan ianya satu bisness yang menguntungkan. Hanya bermodalkan RM 75 paling kurang, anda mampu untuk mengecapi bonus dan income 2 angka, 3 angka, 4 angka dan boleh mencecah sehingga 6 hingga ke 7 angka.


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 906982 sebagai sponsor/upline.



Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).


Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase


Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.



Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 906982 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri.


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke dinkygurlz@yahoo.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah group kami (menggunakan ID saya 906982 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami. Melalui group ini, kami akan bimbing dan berkongsi segala ilmu dan tips yang akan membuatkan anda maju ke hadapan. Group ini terdiri dari otai-otai dan mengaplikasikan sistem pembelajaran islamik. Bukan hanya belajar untuk mengejar keuntungan tetapi juga belajar untuk mendekatkan diri kepada Pencitanya yang memberikan rezeki kepada hambaNya.



Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di  dinkygurlz@yahoo.com  atau sms/whatsapp 0195738234 untuk maklumat lanjut.

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!