Mudahnya berbusiness dengan Shaklee

Bismillah.

As salam dan selamat sejahtera! 
Tajuk mudah. So entry pon nak mudahlah. Saya dapat idea nak tulis entry ini sewaktu encik pos laju datang pick up barang untuk di pos dari rumah saya. Saya rasa, wah mudah ya amat business dengan shaklee nie. Hampir tak perlu nak keluar rumah pun. Hihi

Apa yang mudah dengan business Shaklee nie? 
Pertama sekali mudah nak memulakan sebab modalnya hanya RM75! Atau kalau sabah dan sarawak, modal rm85 je! Takkan nak muflis kot dengan modal banyak tue yea? Jadi mudah tak? Bab MODAL dah settle tue. Sebab murah dan mudah sangat!
Yang kedua, barang nak jual. Vitamin Shaklee ni dah ada di dalam pasaran lebih dari 50 tahun. Zaman mak ayah kita dulu dah kenal dan guna Shaklee nie. Dan produk yang bagus memang tak susah nak jual. Macammana saya boleh tau bagus? Kalau tak bagus masakan testimoni pelanggan2 bersepah dalam internet nie. Google saja dah jumpa. 
Yang ketiga. Mudahnya business dengan Shaklee nie sebab, kita boleh buat dropship tau! Tak perlu pegang stock pon! Kita submit order dekat laman web Shaklee, letak butiran pelanggan, transfer duit dan Shaklee tolong poskan untuk kita tau! Kan dah mudah tue? Tapi jika anda nak pos sendiri pun boleh. Macam saya, branch jauh dari rumah. Saya di sungai petani, branch di Penang. Jadi jimat masa dan tenaga, saya order dari HQ je. Barang sampai saya pos sendiri. Pos sendiri pun mudah sebab saya call pos laju suruh pick up je. So mudah tak mudah tak?? 🙂
Yang keempat. Nak belajar berbusiness nie semua saya belajar melalui online. Kelas semua melalui online. Boleh dgr suara. Boleh tengok slide. Macam masuk kelas, bezanya di alam maya! Jadi tak payah lah kena keluar tinggal anak dan suami dirumah untuk belajar. Di rumah pun boleh timba ilmu tu! 
Banyak mudah kan? Yang sukarnya, kesungguhan anda nak belajar, kekentalan anda nak bersabar. Sebab memang bukan senang nak senang tau. Semua orang bermula dari bawah. Semua orang bermula dari zero. 
Okeh? Nak sertai team kami ke? 
Hubungi saya di sini yea
dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!