Menyesal Sungguh Join Shaklee!

Tiba2 terkenangkan. Saat mula join Shaklee dulu. Bila terkenang, mula rasa menyesal. 

Menyesal sangat sebab pe saya tak kenal lagi awal! Kalau tak mungkin dah ……………. Sambung sendiri ayat di situ.  Saya join Shaklee sebab gian membeli ESP yang sedap tue! Dah jadi gian kalau tak minum sehari! Paling best bila habis cuti pantang Damia, 3 bulan cuti bersalin, 1 bulan cuti tanpa gaji, orang puji nampak berseri! (Perasan sokmo!) hahaha 
Ok sambung kepada penyesalan. Saya menyesal lah! Saya labur modal RM75, bulan pertama dapat RM200+! Isk menyesal sebab rasa macam tak cukup! (Oh tamaknya ayat). Sebab menyesal, bulan seterusnya saya cuba lagi, lagi menyesal bila bonus Shaklee naik ke RM500+ je! (Ok lg sekali ayat tak bersyukur). Lagi menyesal bila bulan ke tiga, bonus naik RM1900+! Menyesal weh sebab join lambat! 
Bila dah bonus Shaklee naik ke 4 angka, menyesalnya saya bila gaji kerja hakiki suatu masa dahulu tak terusik! Berbelanja guna bonus Shaklee je. Lagi menyesal bila layak car bonus! Terpaksa tukar kereta! Menyesal sebab sayang dekat WRK tue! Semoga baik2 je dengan tuan baru yer! Welcome to KDR! Menyesal sebab minyak kuat lagi dari WRK! Rindu WRK! 
Lagi nyesal, bila layak ke US @ umrah tahun ini! Kalau join awal, mesti dah dapat lagi banyak ticket kan? Nyesal nyesal!!

 

Lagi menyesal sebab terpaksa melepaskan kerja yang mulia kerja hakikiku ini! Kerja guru, kerja dambaan ramai orang kot. (iyer ke?) Tapi terpaksa lepaskan, dek memikirkan pasal banyak perkara. Antaranya ialah KEBERKATAN di dalam mencari rezeki. 
Ok post di atas mungkin nampak seperti tak bersyukur. Astaghfirullah hal azim , Nauzubillah min zalik. Sebab saja kasi panas. Hakikatnya, semua adalah ketentuan Allah. Allah dah atur terbaik buat hambaNya. Sedikit atau secalit pun TIADA rasa kesesalan saya melabur dengan RM75 itu. Cuma kadang2 terpikir kan bagus kalau Allah pertemukan saya dengan Shaklee di saat saya tengah tunggu posting sewaktu mengandungkan Adam dahulu. Haha.. Time tue hampir 24 jam online! Buat duit tak pun! huhu

Tapi, sebaik2 yang Allah tentukan itulah yang terbaik. Jadi bagi anda yang masih berfikir2 sama ada nak labur RM75 atau tidak, bersyukurlah sebab Allah pertemukan anda dan bagi peluang nak pikir untuk join atau tak seawal ini. Jangan lepaskan peluang yang ada. Satu demi satu impian yang anda boleh capai di dalam business Shaklee ini. InsyaAllah. Dan anda pasti takkan menyesal menyertai keluarga besar kami. 

Jumpa anda di puncak kejayaan! ^_^

  Effa 019-5738234

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

5 Comments
  1. April 25, 2014
  2. April 25, 2014
  3. April 25, 2014
  4. April 26, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!