Kurus dengan SET KURUS Shaklee

Kali ini saya nak share pasal set kurus. Set kurus Shaklee ada macam-macam pilihan mengikut kesesuaian dan mengikut budget anda. Tapi paling best bila customer kongsi pengalaman bila ambil set kurus yang paling basic pun dah turun banyak kilo. Ini saya tak tipu tau. Takkan la nak tipu kan. Kejap lagi saya tempek testimoni set kurus Shaklee. 

Set kurus Shaklee ini ada banyak jenis. Tak pe kali ini kita share dulu pasal set kurus paling basic. Kira mampu milik la. Sebab dua botol je. Walaupun hanya dua botol yang paling asas, kesannya menakjubkan tau! Saya sendiri ambil set kurus ini selepas melahirkan anak ke dua. Berat dari 50kg, tinggal 42-43kg! Terlebih kurus la pula! Haha. Bab nak naikkan balik berat saya tak risau. Anda boleh lihat gambar saya di bawah sebagai buktinya. Malu nak tunjuk. Tapi inilah kenyataan dari lebar jadi kurus melidi. 

cuba teka yang mana sebelum dan selepas?
Yang pakai baju hitam adalah sebelum. Boleh tengok gambar, Adam masih kecil. (rindunya bdk bambam). Yang pakai baju pink adalah selepas. Ada yang cakap cengkung. Maka ku pulun makan mealshake balik. Hasilnya naik balik sikit.Tak la gemuk macam dulu, Tapi tak cengkung okeh.

sekarang.ok la. tak cengkung dah

Berbalik pada Set Kurus Shaklee.

Ada tiga komponen penting di dalam set kurus Shaklee, iaitu BAKAR. BUANG dan BINA. Tapi paling asas boleh ambil BAKAR dan BUANG sahaja. 

BAKAR.

Untuk agen bakar lemak. Shaklee ada dua agen bakar lemak,iaitu Lecithin dan Omega Guard. Kedua-duanya bertindak sebagai pembakar lemak. Tapi yang paling mampu milik adalah lecithin. Kesan pula tak mengecewakan. Kesan masih terbaik. Jika nak pembakar lemak yang berganda, boleh ambil Lecithin dan Omega Guard serentak.Tiada masalah pun ambil dua2 sekali.

BUANG.

Adalah untuk mengangkut keluar lemak yang dibakar. Lemak yang dibakar oleh Lecithin dan Omega Guard akan diangkut keluar oleh agen buang ini. Iaitu Herb-lax atau Alfalfa. Jika menyusukan anak saya akan cadangkan mengambil alfalfa. Saya sendiri menyusukan anak, dan mengambil alfalfa. Herblax dikuatiri terlampau kuat dan takut anak panas dan cirit birit. Apa yang best tentang agen buang ini, anda takkan rasa memulas-mulas pun perut. Tak rasa senak pun, cuma rasa nak membuang tanpa rasa sakit perut apabila bangun pada sebelah paginya. Bestkan?

BINA

Adalah untuk membina otot. Nak kurus,kenapa perlu bina otot? Ok lemak yang terbakar tadi, akan tinggalkan kulit yang menggelember apabila tiada agen bina. Jadi nak cantik lagi ambillah agen bina sekali jika berkemampuan. Agen bila ialah ESP dan Cinch Shake Mix. Kedua-duanya adalah mengenyangkan.Maka kalau ambil nie saya cadang replace lunch or dinner dengan ESP atau Cinch Shake mix. Bezanya, kalau menyusu saya selalu cadangkan ambil ESP kerana bagus untuk membantu penyusuan si ibu dan anak. 

Okeh clear kan setakat ini?
Kalau masih tak clear kita sembang2 dalam sms@whatsapp yea. Mari kita layan testimoni yang berjaya kurus dengan jayanya dengan set kurus Shaklee.

Dah baca sendiri testimoni? Best tak? Berkesan tau.. Kalau tak best saya takkan jual.. 🙂

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. July 27, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!