Beli Vitamin Dengan Harga Ahli hanya dengan Menjadi Ahli Shaklee!

Bismillah..

Kalau anda pengguna vitamin Shaklee paling tegar. Maka saya cadangkan baik jadi ahli Shaklee saja.Sebabnya, lepas ni takkan ada perang harga dah. Main2 suruh pm sebab nak tahu siapa jual paling murah. Dan paling menyedihkan,ada yang sanggup merosakkan pasaran, melanggar etika dan menanggung kerugian dengan memberi vitamin bawah daripada harga ahli. 

Sebab apa saya sarankan anda menjadi ahli Shaklee?

Selepas ini memang wajib jual harga pasaran atau jual harga RETAIL. Makanya, kalau nak dapatkan vitamin dengan harga ahli, kena jadi ahli la syg! Lagi pun bukan susah pun nak jadi ahli sekarang. Senang je. Boleh baca tentang cara nak jadi ahli di entry lama saya di SINI.
Bila dah jadi ahli, setiap barang kita beli dapat point tau. atau kami panggil uv! Macam kita shopping dekat tesco kan. Setiap belian dapat point kan, Then kita akan dapat cash back melalui voucer tesco kan? Betul tak? Jadi ahli shaklee pun macam ni! Bezanya dapat TUNAI atau CASH, didepositkan ke akaun anda! 
“Nak makan sendiri je pun. Malas nak jadi ahli, nanti kena urus order sendiri pula. Susahlah”.. Jangan risau, kami sedia akan orderkan buat anda! Tiada masalah langsung!Tunggu barang sampai depan rumah je!
Bila dah jadi ahli nie, tak dak la terkial-kial nak pm SID tanya cara makan! Saya akan beri service terbaik dan konsultasi PERCUMA seumur hidup kepada anda! insyaAllah!

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!