Nak Jadi Ahli Shaklee

Hi! 
Assalamualaikum!
Sekarang dah jadi macam fenomena Shaklee pula yea. Semakin ramai pengguna Shaklee dan semakin ramai orang yang berdaftar sebagai Ahli Shaklee. So macam mana nak jadi ahli Shaklee yea?

umpama mcm nie, beratur orang nak jadi ahli shaklee tau!

Ok kat sini fa terangkan bagaimana nak jadi ahli Shaklee. Tak susah pun. Pertama sekali anda perlulah ada sponsor, sponsor maksudnya upline anda lah. Penting anda memilih upline yang betul sebelum mendaftar menjadi ahli Shaklee kerana upline anda lah yang sepatutnya bertanggungjawab membimbing anda jika anda serius untuk berniaga atau berbusiness. Saya sendiri sangat sangat beruntung kerana berada di dalam support group yang sangat-sangat memberi panduan kepada saya untuk memulakan perniagaan Shaklee ini. Kami dimasukkan di dalam group2 secret atau rahsia, yang eksklusif hanya untuk yang berdaftar dengan kami sahaja. Segala panduan diberikan. Bermula dari awal, hingga la akhir. 

Ok setelah anda dah buat keputusan nak jadi ahli Shaklee dengan saya. Tak susah pun nak jadi ahli Shaklee nie. Ada dua cara:

Cara Pertama Jadi Ahli Shaklee:

Pendaftaran sebanyak RM65 ATAU RM75 seumur hidup yea!~

Cara Kedua Jadi Ahli Shaklee:

Buat belian barang sebanyak 200UV ATAU point, bersamaan lebih kurang RM600+, anda layak mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA Shaklee atau FREE MEMBERSHIP Shaklee.

Jika tanya saya, kalau yang tak der masalah modal, dan memang ingin memulakan perniagaan dengan Shaklee. Saya sarankan anda mengambil cara yang kedua untuk menjadi ahli Shaklee
Selepas dah pikir option mana nak pilih untuk jadi ahli Shaklee, boleh hubungi saya di 019-5738234 effa. dan bagi details untuk pendaftaran untuk saya uruskan pendaftaran anda. Semua saya akan uruskan. Jangan risau!

Q: Boleh tak kalau saya nak daftar sendiri dekat branch? Rumah saya dekat je dengan branch Shaklee.

A: Boleh, tiada masalah. Anda pergi ke branch, isi borang, dan di bahagian sponsor di bawah borang tue, anda isi je details saya. Boleh dapatkan details saya dengan hubungi saya di 019-5738234. lepas dah daftar, bgtau je saya, saya akan masukkan anda di dalam group2 rahsia kami, di dalam tue A-Z akan diajar. Cuma terpulang pada diri anda sendiri, nak buat atau tidak je. 🙂

Ok setakat ini saja sharing saya pada hari ini.. Saya akan sambung nanti tentang peluang yang anda boleh capai di dalam Shaklee. Sementara itu, anda boleh baca Pengalaman Saya bersama Shaklee SINI 🙂

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@gmail.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!