Jom Rembat Car Bonus Shaklee

Kalau nak tahu, di dalam business Shaklee ni ada 3C tau.
Cash
Car
Convention (international trip) 

Salah satu C ialah Car. Hari ini saya nak kongsi pasal Car bonus shaklee

hiasan semata2.haha
Dari zaman masuk Universiti memang minat kereta nie (bukan kereta di atas). Bukan Vellfire pon. Time tue mana kenal vellfire. Haha. Tapi masih minat keta nie sebab mayb kecil kot? 
Bila dah kerja, first car, Viva forever. Tue pun sangat seronok okeh. Hihi. Sayang kat abah. Zaman tue kereta mahal.bulanan RM450+ juga. Bagi yang bergaji kecil macam daku dahulu. Dapat kereta kecil pun dah seronok.janji kereta. 
Bila dah dapat kerja tetap,, tak dak plan pun nak tukar kereta. Sebabnya duit serba cukup je. Ye lah, lepas kahwin terus bersalin. Lepas tue selang setahun bersalin lagi. Rezeki anak jangan ditolak. ^_^
Bila dah jadi ahli shaklee, kenal shaklee, buat business dengan shaklee, tak sangka, layak untuk car bonus. Alhamdulillah. Lepas bayar kereta bulan2 kereta idaman kalbuku. 
Kalau ikut Bmw pun layak ambil jika tengok dari car bonus.stg orang kata i riak plak *_*. tapi sanggup ke dik non nak tanggung hutang? Nak bayar bulan bulan, ohh tidak sama sekali. Sekarang misi menutup hutang piutang. Kalau dah mengidam sangat nak, kumpul duit, beli cash. 
Btw cash bonus gaji yang shaklee setiap bulan, asing tau dengan car bonus. Tapi dimasukkan dalam account di dalam masa yang sama lah. 
Kereta, kalau dah ada, nak tukar, ianya adalah kehendak. Bukan keperluan dah. Jadi duit car bonus tue, kalau dah ada kereta , baik simpan bawak mak ayah p umrah. Kan kan?.Siapa setuju? Hihi..

Nama je car bonus. Tapi dapat duit tu suka hati la nak buat pe pon. Simpan boleh, beli kereta boleh, belanja boleh.

Jadi banyak sangat peluang yang Shaklee bagi tau. Nak dan tak nak grab je. Ada yang dah jadi ahli Shaklee, tapi masih di dalam dunianya yang tersendiri, merasakan susah, kesudahannya sampai sekarang masih tak kemana. Atau masih yang ada main Lompat si katak lompat. Tengok orang lain jual laku, esok tue kita pun nak jual.*Tiada FOCUS.  kena atas batang hidung tak? ops! hihi
Yea sesungguhnya “Bukan Senang nak Senang”.. 
Jumpa lagi di lain entry. ^_^ 

Berminat Jadi Ahli Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!