Vitamin Untuk Kulit Cantik

Sejak berpindah rumah. Aku rasanya aku terpaksa “paksa” diri membiasakan dengan persekitaran yang baru. Yes kerja bertambah sebab rumah besar sikit dari yang dulu, alhamdulillah rumah sendiri.
Ok nak cerita sikit tentang kesensitifan kulit aku. Kulit aku sangatlah “mahal”. Oh yea, minah perasan! Hahaha.. Mahal la weh, macam2 kena beli lotion dan ubat dan sebagainya. Dari kecil, macam2 pakar parents aku bawak aku. Kulit kaki dan tangan mengelupas bersisik. Tapi bila makin dewasa, makin menghilang. Tambah plak aku duk amal minum ESP, memang terasa sangat perubahan di kulit.
Al kesahnya, buzy pindah rumah, segala vitamin mmg aku skip. dan rumah plak berhabuk! Serius sangat tak tahan habuk! Allah saja maha mengetahui. Kulit kembali menjadi sensitiif tau! Dan yang paling teruk. Muka kering sangat2! Sakit ya amat! 
Kalau Shaklee ada air filter kan best! Maka aku pun dah sign up beli Air filter coway tue! Tak tahan sangat2 sebab sangat2 lah berhabuk~! (tapi tak pasang2lagi pon.. cuti raya lama kot!)..hihi

Btw, dah sedar diri kulit tak secantik dulu,perasan lagi! Maka aku mulalah disiplinkan diri makan vitamin!

Vitamin yang mana satu yang aku makan?

Vitamin untuk kulit yang aku ambil ialah:

Vitamin C Sustain Released 500mg!
Vitamin E Complex!
B complex!!

dannnn

ESP!!

Alhamdulillah.. Seminggu konsisten.. muka kembali pada asal semula..

Aku buat masker sama tau..
Nak tengok tak? hahaha

belum disapu bg rata lagi nie
Masker Vitamin E.. Khas utk mereka yang kulit kering atau berjerawat. Macam mana nak buat masker ni? Hubungi distributor anda masing2 yea! ^_^
Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!