Ticket ke UMRAH PERCUMA! Alhamdulillah!

Kalau tanya impian saya yang terbesar. Rasanya ianya bukan lagi rahsia. Memang saya tak mau nak rahsia2 benda elok nie kan. hihi. Saya sangat ingin ingin kan pergi Mekah. Samada buat umrah atau haji. Tapi yang paling saya nak, saya nak bawa satu family pergi mekah. Mama abah, sekali dengan keluarga mertua. Ada duit lebih sekali dengan adik2 nak bawak sekali. Abah tak sihat jadi nak sangat bawak abah sebab pernah sebut pasal nak ke sana. InsyaAllah impian ini akan tercapai. Tengah gigih menyimpan duit bonus Shaklee. hihi.. 

Cerita pasal Mekah dan umrah nie. Disebabkan statement bonus Shaklee sekarang boleh check online sahaja, jadi kurang excited nak tengok surat yang sampai sebab benda yang sama. Jadi terlupa pula nak buka surat. Tadi baru je buka surat dan dapat mcm statement la pasal point untuk Global dan National Conference. 



Alhamdulillah dah lepas 1 ticket umrah FREE ditanggung oleh SHAKLEE . Yang paling best sebab FREE dan lebih istimewa sebab trip ini adalah VVIP TREAT. Bukan 5 bintang, tapi 7 bintang punya trip! 

Jadi kena gigih kumpul point untuk 1 lagi ticket. Ada masa lagi 3 bulan. Harap2 sempat. Ya Allah teringinnya nak sampai ke sana! 

Join Shaklee October 2012 dengan modal RM75 sahaja. Bulan pertama bonus RM200+.. Sekarang Alhamdulillah nak masuk bulan ke tiga merasa bonus 5 angka. dan dah layak CAR BONUS dan 1 ticket umrah FREE lagi. Susah? Mula2 memang banyak yang perlu diusahakan. Ye lah. Sebab saya buat business Shaklee nie part time. Yer jangan dilupa tugas hakiki ku sebagai seorang guru. Seperti yang selalu saya katakan. Bukan senang nak senang. Bersusah2 dahulu dan bersenang2 kemudian. 
Ok setakat itu saja perkongsian saya pada hari nie. Kalau anda dan membina impian yang besar seperti saya, boleh bila2 contact saya. InsyaAllah saya akan bantu. ^_^


Dua langkah menuju Master. Master to Be.. 🙂

Effa

0195738234
sms@whatsapp

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. January 6, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!