“Sambutan” Hari lahir ke 28

Entry ini ditulis khas untuk menceritakan ‘sambutan’ hari lahir. Hihi.. Malam ini berimpian nak tidur awal. Oh yea, aku busy tak menang tangan ku rasakan hari ini.. Pagi ke hospital, balik, uruskan pasal barang kabinet dapur. Dapur kecilku nak juga bagi cantik kan. Hihi. Balik tue cod barang customer. Singgah plak tengok rumah. Again p ambil barang dah sampai dekat my upline, then malam pas magrib cod barang lagi. Alhamdulillah rezeki Allah jangan di tolak. Walaupun tak berapa nak sihat memang ku gagahi. Terima kasih buat suami yang sangat2 support our business. 
Encik suami dah tanya nak hadiah apa. Memang style kami, tanya hadiah nak apa. Tapi aku suka suprisekan. Baru best kan. Tak pe bang, bagi sayang pikir dulu. 
Sekarang musim panas. Memang panas di kedah. Memang kena minum banyakkk air okeh. Kalau tak jadi macam aku nie. Lidah ada ulser. Tekak macam ada pisau pelit. Kulit muka dan kaki rasa kering sangat. Perlu dingatkan yer. Kalau makan vitamin pon, air kena mencukupi yea. Tambah plak kalau dah panas gini. Tapi memang nampak la kesan, badan dalam mode “bertahan dari demam” walaupun tanda2 nak demam dah ada. Selalunya Alhamdulillah memang tak jadi demam. Malam aku ambil nutriferon sebelum tido. Siang Vitamin C sustain release. 
Okeh nak iron baju suami awal malam ini sebab esok en suami tercinta kursus. Seharian tak belek hp dan lappy, rasa seperti cacing kepanasan dah. Dan anak2 business pun macam rasa kurang kasih sayang dah tue kan.. Tunggu yea mak touch touch… Hihi.. See ya in the next entry.. I love uols..

Kek dari suami tersayang.. Thanks sayang!!

Lot of love,
Master Effa to be 
^_^
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. December 10, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!