Kulit Cerah dengan Vitamin C Shaklee

Memiliki kulit cerah impian semua wanita. Betul tak? Sekarang pelbagai produk yang berada di dalam pasaran. Semua ada term “WHITE”.. Mereka pun tahu pelanggan nak sangat kulit putih berseri. Kita sebagai pelanggan kenalah bijak memilih. Jangan tersalah pilih produk yang masih belum mempunyai kelulusan KKM. Yang sekadar ada kelulusan “LAB TEST”. Kalau nak tahu, Shaklee takkan keluarkan produk yang masih belum mempunyai kelulusan KKM. Sebab itulah Vitamin C 500mg hari tue setahun lebih pula baru ada di dalam pasaran. Shaklee tidak akan merisikokan pelanggan tersayang okeh. 🙂

Cerita pasal kulit putih ni, tadi pagi dapat testimoni terbaik dari ladang.. Beliau ni baru je ambil Vitamin C Shaklee. Baru seminggu lebih. 

 
Kan dah cakap.. Tak mau percaya.. Kalau amal konsisten memang kulit cantik tau!! Kulit cerah berseri. Jerawat pun dah tak naik yang besar2 tue..
INFO tentang Vitamin C Shaklee:
– Sangat hot hingga direpackaging kan dgn harga yang lebih mahal. JGN TERTIPU okeh.
-1 biji Vitamin C Shaklee bersamaan 7 biji buah oren. Mampu makan ke 7 biji sehari?
– Vitamin C Shaklee ialah SUSTAIN RELEASE maksudnya dilepaskan secara perlahan-lahan di dalam badan untuk memastikan badan sentiasa dapat Vitamin C setiap hari. 
– Vitamin C utk kulit berseri. Pembinaan kolagen secara semula jadi, maka lambatlah nampak tua. Tak gitu? Jalan dengan anak orang ingat jalan dgn adik! hihi..
Masih mau fikir panjang?? Dapatkan Vitamin C Shaklee dari kami.!! Ready stock! Beli hari ini esok pos!! ^_^

Inginkan Vitamin Shaklee dari saya??

COD kawasan Sungai Petani, Bandar Puteri Jaya dan kawasan berdekatan

Anda boleh hubungi saya di nombor yang tertera

sms@whatsapp effa 0195738234

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!