Stroller Combi Review & Lascal Mini Buggy

Aku beli gadjet baru. “Gadjet ke?”. Aku pun tak tahu orang panggil benda ini apa. 

Konon macam adam tak payah penat nak jalan kan. Berdiri je kat situ. Boleh tolak sekali terus. Yerlah kalau jalan dekat mall besar macam Jusco Perda tue. Queensbay kesian pula bila Adam kena jalan. Nak dukung or babywearing? Siapa sanggup? 15kg++ dah weh! Nanti aku dah test power aku bagi review.

Oh lupa pula nak cerita pasal Combi. Aku dah beli stroller Combi nie. Memula sampai, tengok alahai tak stylo milonya kamu wahai Combi. Tak seperti Quinny atau Maclaren. hahaha. Tapi bila test power, aku suka gila! Sebab?? Ringan sangat! dan mudah handle! Sebelah tangan boleh lipat dan sebelah tangan boleh buka! Jadi mudahlah untuk si ibu kan. Expecially kalau si ibu yang selalu jalan sorang2 ni. Dan yang best boleh lipat dan berdiri. Ada stand la. Dia tak terbaring atas lantai. Dan kita boleh lipat dan heret dgn roda dia walaupun dah lipat! Paham dak? hahhaa.. Yang penting puas hati lah! Padded dia pon tebal. Tak payah lapik2 dah. dan reversible handle! Nak mengadap baby pun boleh!!

Combi nie stroller ke 4. hahaha.. Lagi 3 semua dah selamat dijual. Cuma yang Halford je tunggu tuan baru mai ambil. hihi.. Yang penting beli benda2 anak2 mahai2 memang tak rugi sebab selesa dan value utk jual balik tu ada. Sebab tue aku jenis tak kesah berhabis sikit. Untuk siapa, anak juga kan. Okeh la jom layan gambar lah pula. 

Pic ini diambil time jalan2 di queensbay hari tue. Teman makcik beli bag. hihi

Shaklee Independent Distributor 
ID 906982
Nur Effa Shareen Bt Rusli
sms@whatsapp 0195738234
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. November 4, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!