CoQHealth Plus Buat kulit Cantik Cerah Berseri !

Sejak promo CoQHealth ni..Berdesupp je iklan CoQ.. Fa saja je google pasal CoQ..wow rupanya banyak produk kecantikan berasaskan CoQ nie..Bezanya ada yang makan..ada yang tempek di muka.. Memang sebelum ni tak pernah dengar CoQ ni.. Benda apa CoQ nie??
Apakah koenzim Q10 ?Koenzim Q10 ( CoQ10) adalah bahan yang serupa dengan vitamin. Ia terdapat dalam setiap sel badan. Badan anda membuat CoQ10, dan sel-sel anda menggunakannya untuk menghasilkan tenaga badan anda perlu untuk pertumbuhan sel dan penyelenggaraan. Ia juga berfungsi sebagai antioksidan, yang melindungi tubuh daripada kerosakan yang disebabkan oleh molekul berbahaya. CoQ10 hadir secara semula jadi dalam jumlah yang kecil dalam pelbagai jenis makanan, tetapi tahap amat tinggi dalam daging organ seperti jantung , hati dan buah pinggang , serta daging lembu, minyak soya , sardin, ikan kembung, dan kacang tanah.

Faham tak ayat di atas.. Maksudnya CoQ10 nie lebih kurang vitamin.. dalam badan kita memang dah ada..  Kira penting tanpa kita sedari la CoQ10 nie.. Sebab guna utk hasilkan tenaga dan utk pertumbuhan sel dan juga lindung tubuh dari kerosakan.. Itu serba sedikit pasal CoQ10 ni. 

CoQ10 membantu menguatkan otot jantung. CoQ10 membantu mencegah  pengoksidaan kolestrol jahat dan CoQ10 juga berfungsi memastikan salur darah fleksibel untuk tekanan darah yang sihat. Dan yang lebih menarik CoQ10  juga membantu membaiki peredaran darah. Ini bermaksud ia membekalkan oksigen dan nutrisi untuk menghasilkan sel baru yang lebih muda. Dalam erti kata lain. CoQ10 membantu kulit lebih cerah dan berseri. CoQ10 juga untuk perlindungan matahari semulajadi, meningkatkan kesuburan dan meningkatkan tenaga lebih2 lagi jika anda mengalami sindrom keletihan yang kronik dan juga mampu untuk meningkatkan keupayaan mental (migrain, sakit kepala dan loya)

Kenapa perlu ambil CoQ10??

Tahap CoQ10 semulajadi dalam badan berkurang apabila kita meningkat usia. Sebab tu salah satu alternatif adalah mengambil CoQ Health Plus Shaklee. Ia mengandungi 3 bahan utama iaitu CoQ10, Vitamin E, Green Tea.  Apa yang membezakan CoQ Health Plus dengan produk lain adalah CoQ10 Shaklee adalah daripada yis ekstrak semulajadi sama seperti yang dihasilkan oleh badan. dan Oh ya.. satu lagi. Shaklee memiliki sistem penyerapan yang dipatenkan!

**Saya tak tipu..bukan omong kosong**
Nak order tekan no ini
sms@whatsapp effa 019-5738234

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!