Waktu Imsak dan Berbuka Puasa 2013

Alhamdulillah..Esok dah masuk bulan ramadan yang ditunggu-tunggu..Sebenarnya gementar juga.. Kali ini 1st time berpuasa sewaktu bekerja dan dalam masa yang sama menyusukan anak! Harap-harap aku kuat dan kental untuk berpuasa penuh.. InsyaAllah..
Segala persediaan telah dibuat.. Malam ini akan maraton minum air kosong, makan kurma, sahur makan pula.. Semoga Allah permudahkan puasa ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak ini.. Amin..
Kawan- kawan yang nak tahu waktu berbuka boleh tengok sini! Malam japg nak print! Tempek kat board dalam rumah. Boleh download yer. Ikut negeri. Click je dekat negeri masing- masing!

Jadual waktu berbuka puasa boleh di muat-turun atau download dengan klik tajuk pautan url mengikut negeri masing-masing yang disertakan dibawah

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!