Set Kesuburan Shaklee

Bulan ni bulan subur. hihi.. kenapa saya cakap macam tue? Sebab bulan nie bulan promo GLA Complex! Yang nie memang women best friend!! Ok malam nie nak story tentang set kesuburan Shaklee. Kalau dah lama kahwin dan belom hamil yang pertama sekali jumpa pakar dulu. Bukan apa. Untuk mengetahui masalah sebenar. 
Set kesuburan shaklee untuk wanita mengandungi Vitalea, B Complex, Vita-C, alfalfa dan GLA Complex.
Manakala set kesuburan untuk lelaki mengandungi Vita Lea, B complex, Vita C dan Zinc Complex.
Multivitamin dan Multimineral (Vita Lea) membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan oleh tubuh. Pendekatan ia memenuhi ruang-ruang kosong dalam tubuh kita di mana mungkin kita tak cukup vitamin/mineral dari diet kita. Jadi bila badan dah cukup nutrien, pasti ia dapat berfungsi dengan lebih cekap.
Vitamin B Complex penting terutama untuk mereka yang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan bagi mengelakkan bayi mengalami spina bifida. Vita C pula untuk pembinaan dan pemulihan sel.
Alfalfa untuk wanita membantu dalam hal-hal organ kewanitaan dan menyelesaikan masalah seperti keputihan dan sebagainya.
Vitamin/produk yang memainkan peranan dalam kesuburan ini adalah GLA Complex untuk wanita dan Zinc Complex untuk suami. Bagaimana kedua-dua ini berfungsi?
GLA Complex membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antaa kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub falipio sehingga 5 hari. Zinc pula membantu menguatkan sperma.
Gabungan nutrien di atas memberikan ada harapan untuk menimang cahaya mata.. Jangan lupa berdoa pada Tuhan agar dikurniakan anak. Yang penting, harus jangan berhenti berusaha & berharap pada-Nya.
Terbaru pelanggan tersayang saya berjaya hamil setelah sekian lama menunggu kehadiran cahaya mata! Alhamdulillah! Baca kat sini!

Ha tue mesti nak order set kesuburan kan? Jom order set kesuburan Shaklee dengan saya! 
Meh la PM saya di SINI.  Atau boleh terus sms@whatsapp di 0195738234!!
 
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!