Kenapa GLA Complex Shaklee menjadi pilihan wanita?

Bulan ini bulan cantik dan bulan subur..hahaha. Kenapakah aku cakap macam tue? Sebab Promo GLA COMPLEX! Aku cukup suka GLA Complex nie. Sebab pe? Sebab sejak berGLA nie, aku perasan bila nak period susu aku tak der la nazak sangat! Kalau tak sebelum nie bila nak period dan bila period, susu 1 oz pon susah nak dapat tau! Sedihnya aku sebab aku tak buat frozen stok since Damia refuse frozen EBM. Sejak berGla susu meriah berbanding period bulan lepas..dapat 2oz+ sebelah. Ok sangat lah tue kalau banding dengan sebelum ini. Tapi kalau tak period jangan ditanya! Alhamdulillah susu untuk damia masih ada, kalo hari tak period, sebelah boleh dapat 4-5 oz 1 sesi..Syukur sangat. Janji jangan stress! Kalau stress tak dapat mak nak tolong! hihi

GLA Complex nie juga bagus untuk kulit tau. Memang aku perasan yang kulit kering dah tak dak. Jerawat pun malu-malu nak keluar. Syoknya!!

Aku dah pernah kupas pasal GLA Complex nie. Boleh baca di entry kat SINI..

Ok aku tak mau la sembang kosong saja. Meh layan testimoni yer! ^_^

Haaa..kan macam-macam kan khasiat dia.. Memang “women best friend” la!! 
* tetapkan period
* stabilkan hormon
* kulit cantik
* untuk monopouse 
* untuk kesuburan
*ikhtiar untuk membantu hamil
* untuk menghilangkan senggugut
 sms@whatsapp 019-5738234
Nak COD kawasan Sungai Petani, Alor Setar pon boleh!
Nak jadi Ahli?? Boleh juga!! ^_^

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!