Susu Banyak penangan Milk booster !

“Milk Booster” , ada yang tak mengetahui maksud ayat ini. Waktu saya belum kahwin dulu, memang saya tak tahu. Saya ingatkan makanan apa2 ke. huhuu.. Bila dah jadi mama, dan menyusukan sepenuhnya, baru saya tahu apa itu “Milk Booster”.
Ok jom lihat apa maksud “Milk Booster”. Dalam bahasa melayu ialah penggalak susu. Sesuatu yang kita makan yang akan memperbanyakkan pengeluaran susu badan kita. Setiap orang pula tak sama. Jadi kena banyak mencuba “milk booster” mana yang sesuai untuk badan masing-masing.
Mari kita lihat antara penggalak susu yang ibu-ibu amalkan. 
Coklat. Ada yang makan coklat susu banyak.
Lobak Putih. Saya sendiri tak pernah cuba. Orang cakap buat masak air sedap. 🙂
Kurma. Kesukaan saya ni. 🙂
Jus Avocado.. Yang nie tak perah minum. Macam sedap je kan?
Sebenarnya banyak lagi “milk booster”, tapi kena cuba la ikut kesesuaian diri masing masing. Tapi jika anda mencari sesuatu yang mudah, dan berkhasiat dan baik utk kulit, yang ada 1001 khasiat, anda boleh cuba ESP!! Energizing Soy Protien!!
Saya tak mau celoteh panjang dah. Jom kita baca testimoni ibu-ibu yang telah mencuba ESP nie! ^_^
ESP adalah sumber protein terbaik untuk meningkatkan kualiti dan kuantiti susu ibu!!!
Susu akan menjadi lebih pekat dan bayi akan merasa lebih cepat kenyang.!!
Ada juga customer yang mengatakan payudara akan cepat penuh (engorge) setelah mengamalkan ESP sehingga susu terpaksa dipam walaupun baru selesai direct feeding!!
Ingat! Milk production memerlukan fat, water dan protein. Maka, ESP perlu ada dalam senarai milk booster supplement anda!!
Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
                     https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!