Petua nak dapatkan anak lelaki atau perempuan

Ini adalah post suka-suka. Kita boleh ikhtiar je. Tapi yang menentukan ialah Allah. Aku jumpa Kalender Cina di dalam internet. Katanya accurate 90%.. Wallahualam. Yang pastinya kebergantungannya pada Allah. Kalau Allah izinkan dapatkan apa yang kita nak. Dan melalui pengamatan aku. Untuk Adam, salah. Aku dapat Boy..dalam jadual tue jangka aku dapat Girl. Tapi untuk Damia, betul. Memang dapat perempuan. hihi.. Suka-suka boleh la nak tgk. Meh tengok jadual kat sini. 
Ibu-ibu yang tengah hamil tue boleh tengok sini. Bulan tue, bulan berlaku persenyawaan. Tahun ialah umur. So pakat-pakat tilik lah.. hihi..
Tapi waktu aku mengandung lelaki (Adam), dan mengandung perempuan (Damia), tak dak beza sgt pun..time Damia kejap sangat rasa mengandung sebab bersalin awal. 
Anak ke 3 nanti, insyaAllah tak tau bila. Tapi tak kisah dah nak jantina mana-mana pun. Sebab dah ada sepasang dah. ^_^
Kalau nak beli Vitamin Shaklee harga HOTT + EXTRA mai beli kat saya!
Harga super HOTTT!!! + EXTRA!!!!
https://www.facebook.com/LiveLifeHealthyWithShaklee
Berminat sila hubungi:
Sms/whatsapp: 019 5738234
Email: dinkygurlz@yahoo.com
Blog: https://ourlovebonding.blogspot.com/
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!