Kebaikan ESP Energizing Soy Protein Shaklee untuk kulit kurus tenaga !

Bunyi ringtone “Payphone” .. Dah lama tak tukar ringtone..tak belek pon handphone..Pagi-pagi dah bunyi.. Terjaga dari tidur, tengok nombor tak kenal call.. Cuti kan, solat pon cuti, so bangun lewat la sikit. Semalam dah tidur lewat. Adjust suara sikit sebelum angkat telephone (satg takot depa terkejut plak dengar suara..hahahha)..

“Hello, Assalamualaikum..”…

“waalaikumussalam, ini effa ke.. saya nak tanya pasal ESP lah”

Terbeliak biji mata dengar orang call tanya pasal produk..Bangun terus!! hihiii..

Aku pon terangkan dengan panjang lebar..  Alhamdulillah..rezeki..

ESP nie antara produk yang hot.. Stok memang sentiasa ada kat rumah ESP nie. Ambil 10 can..kejap je habis.

Kenapa orang suka sangat dengan ESP nie?

ESP untuk :

– kulit cantik, tegang dan anjal
– Nak jaga aset penting wanita supaya tak jatuh menggelember
– Kenyang , tak dak la asyik nak makan jer
– Bila makan pun kurang mestilah berat pun terun! Kurus!
– Kalau menyusu, susu banyak , meriah! Alhamdulillah
– Kalau lepas bersalin,, parut-parut strechmark yang ada, memang akan hilang atau mengurang!
– Yang paling best, rambut dah tak gugur ! tumbuh rambut baru macam baby baru lahir je bahagian yang pernah gugur dulu!
– Memberi tenaga! Yes, salah satu energy booster atau pemberi tenaga~

Banyak kan kebaikan ESP nie? So rugi lah kalau orang yang masih berfikir-fikir nak beli atau tidak nie. ESP ialah soya NON GMO dan Halal sudah semestinya!!!

Ok meh baca testi salah satu customer fa 🙂


Berminat sila hubungi:
Sms/whatsapp: 019 5738234
Email: dinkygurlz@yahoo.com
Blog: https://ourlovebonding.blogspot.com/
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. June 2, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!