Check up mata Damia

Hari ni seharian di hospital. Konon p awal la nak balik awai n p sekolah lepas tue. Sampai lebih kurang jam 9 pagi, orang tak dak la ramai sangat. Tapi cuba bayangkan settle semua jam 1 ptg! Sabar jer lah. Ikut hati tadi rasa macam nak balik je. Ikut akal kena lah tunggu utk kesihatan anak. 

Tadi check tahap power mata Damia. Nak tengok rabun ke tak. (Hati kecil ku yakin Damia tak rabun).. Tapi kena check la juga. 3 kali titik ubat mata tapi anak mata tak kembang sepenuhnya. Tapi nasib baiklah doc tak suruh titik lagi. Diaorg check je. Dia panggil kwn dia lagi sorang pegang flash card tunjuk kat Damia n dia suluh guna kanta mata damia. Alhamdulillah semua normal. Juling pun tidak. So appointment mata Damia bulan 6 2015..huhu..

Bila dah habis pon jam 1 lebih, dengan aku menggigil lapar sebab tak makan  dari pagi. Terus kami ke Tesco Utara utk makan dan sambil tue boleh pos barang sebab ada pejabat pos dalam tue. 
Nasib baik tadi tak bawa Adam ikut ke hospital. Kalau tak jenuh la merap menunggu. Jadi aku tak jadi lah nak ke sekolah sbb dah lewat. Lagi pun aku demam. Yang paling tak best Adam pon terjangkit sama. Cian anak mama. Sorry syg.
Mata sudah berat. Kepala sakit sangat. Harap2 ada daya nak ke sekolah esok.. Suhu tadi, 38++ .. 

Nak order Shaklee terus je sms@whatsapp fa tau.. 0195738234.. InsyaAllah harga fa mmg terbaik dan HOT.. Regular customer selalu ada EXTRAAAA. 😉

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!