Kisah bantal kekabu

Tadi aku p Aneka Mall..rutin biasa bila balik Gurun. Tujuan utama nak cari bantal. hahaha.. Tapi misi tak berjaya sebab bantal situ tak best. Yang aku rasa best rm 60+.. Jadi beli bola kecil je kat Adam, buat syarat bg Adam diam rm1.50..huhuu..

Lepas tue lepak Kapitan jap, lepas gian Mee tomyam kat situ. Aku memang hantu tomyam. hihi..Pikir pnya pikir, “Abang, pasar malam mesti ada bantal kan?”..En suami iyerkan saja..Jadi pas makan kami terus g pasar malam.

En suami parking, kami tunggu dalam keta jer.. Dia p cari bantal..Tapi balik kat keta balik, tak nampak pun bantal. So aku p cari pula, jumpa 1 seller nie je yang jual bantal kekabu.. Aku cakap siap2 nak beli banyak nie, ada diskaun dak..dengan muka tak mesra alam, jawab tak boleh diskaun..pastue bebelkan kat aku pasal harga kekabu mahai..suruh beli kekabu sendiri la, apa la.kalo cakap elok2 aku tak kisah. Ini memang tak mesra alam sungguh la..aku siap beli sarung bantal 3 helai, bantal 3 biji, pon seringgit tak bg diskaun. tak pa, tak pa..

Aku bukan kesah pasal diskaun sgt, tapi kesah pasal cara cakap dgn customer. Nak lama dalam business, customer tue kena la layan elok2.. Biasa la, customer memang akan minta diskaun..normal..kalau tak bley bg cakap elok2..ini tidak..macam2 kisah dunia ini..

Esok adik aku bertunang..aku lapaq kek..agak2 ada kek secret resepi dak yuni..hahahaha…

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 Comments
  1. March 9, 2013
  2. March 11, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!