Aku Hanya Manusia Biasa

Gempaq dak tajuk? Fuhh lama tak update pasal kehidupan. iyer la sangat. Cuti seminggu bakal berakhir. YES!! Seronok nak start sekolah balik! Yer ke? Hahaha.. Itulah kehidupan.. Tak pernah nak puas. Alhamdulillah. Ada kerja kan seronok. Didik anak bangsa pula tue (motivate diri jap)..
Macam biasa bila mai je hujung bulan, masa untuk restock barang. Branch jauh bebeno, bila orang nak beli offline, kelam kabut aku nak cari stock. Dulu pening juga, sekarang dah pandai skit. Dulu banyak bergantung kat “Mak” .. Oh, ini “mak” business saya yer. 
Tadi aku p RHB Bank. Pergi settlekan balik bayaran balik Cuti tanpa gaji aku tahun lepas. Habes dah duit..uwaaa. Lega sebab dah settle. Lama dah dapat dari Kak Ina (kerani sekolah), jumlah yang nak kena bayar, tapi tak sempat sejak aku sekolah sesi petang nie. Tetiba rindu nak sekolah sesi pagi, thn dpn boleh dak?hahahaa
Eh kekawan yang nak apply E-Tukar tue dah boleh apply 1 April nie kan? Aku dapat email dr MR ADHA semalam. Mamat blogger tue..huhuu.. Good luck buat rakan-rakan seperjuangan yang nak tukar. Aku mula-mula macam nak minta tukar. Tapiiiiiiiiiiiiiiiii…..Sekolah sekarang BEST! Siapa masuk sekolah aku compom tak mau minta tukaq dah melainkan kalau suami jauh dsb. Dari rumah ke sekolah, 30 minit juga. Dekat rumah aku ada sekolah baru. Dengar katanya buka bulan 6..Aku masih pikiq lagi la nie. Nak cuba nasib ke tak nie.. huhuu..
Cita-cita besaq aku, nak jadi Surirumah yang berduit. hahaha..maksudnya tak yah la nak duit minta kat somi je.. Baru sedap nak berbelanja. So kenalah kejar cita-cita tue, 5 angka, 6 angka.. (oh bestnya DREAM BIG).. tengok muka Damia renyih..Adam bercakap pelat..24/7.. Impian setiap ibu tue. Buat surirumah di rumah, saya sangat jeles okeh.. Apa-apa pun, Alhamdulillah. Ketentuan Allah adalah yang terbaik.. Cuma, kalau nak selesa, kena keluar dari ZON SELESA tue..Jauhi ZON SELESA tue. Biaq susah dahulu. Bersenang kemudian 🙂

Nak order barang Shaklee?
Meh sms@whatsapp effa
0195738234
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!