Sahabatku.. Shaklee..eh bukan.. :)

Assalamualaikum
Jemu kot orang baca blog aku pasal Shaklee je? 😉 
Bangun pagi awal-awal, sangat best rasa segarnya. Tidur semalam dekat jam 2 pagi juga. Tapi badan alhamdulillah rasa segar dan bertenaga. Memang bagus la Vita-Lea dan B Kompleks Shaklee ni! Aku takkan jual kalau sesuatu benda tak bagus tau! Ok sudah-sudah. Lagi-lagi pasal Shaklee je kan? Tapi serius, kalau duk cari supplement nak bagi bertenaga, cuba ambil Vita-Lea! Memang betul betul betul berkesan!! 🙂

Tengah type blog nie, layan lagu Najwa Latif, Sahabat. Ada beberapa orang yang berlegar di kepala ku dengar lagu nie. Tapi sorang yang paling dekat yang betul-betul kena dengan lagu nie. Siapa? Encik Suami Tercinta!! Oh saya sayang suami saya. Dialah yang ada di saat jatuh, saat sedih, saat gumbira, dialah yang banyak bersabar dengan karenah isterinya yang kadang-kadang ntah apa-apa! hahaha..Perempuan, biasa lah, emo kan kadang-kadang tue. Dialah suami, dialah sahabat.. I love u so much sayang. Jom tengok lirik.

Lirik Lagu Sahabat – Najwa Latif

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.

Ok lah encik suami, syg nak sambung buat kerja sebab kena pergi sekolah awal hari nie. “i love it”..uwaaa..eh, buat para isteri yang sedang baca blog fa nie, hadiahkan suami anda dengan Vitamin E dari Shaklee. Ianya pasti buat anda si isteri tersenyum di malam hari..wutttt wuttttt… hahaha..
Nak Order dengan HOTT PRICE?
sms@whatsapp effa 0195738234
Baca lagi tentang Vitamin E click SINI
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. March 5, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!