Testimoni Advanced Joint Health Tablet

Bismillah

As promised, hari fa nak share testimoni mak mertua fa guna Advanced Joint Health tue.. my mother in law..dah lama sakit lutut nie..kata mama, mungkin faktor usia dan berat yang makin bertambah..selalunya bila sakit, ambil ubat di hospital or di farmasi.. baik kejap jer, pastue jadi balik..



 Ok..kita tengok pulak macam mana ianya bertindak yer…

Bagaimana ia bertindak?

Joint Health Tablet ni membantu kita dalam 3 cara:

1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.

 2. Bertindak sebagai ‘kusyen’: Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan


3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Melalui 3 cara inilah joint health tablet dpt bantu melegakan sakit-sakit sendi..Shaklee Advanced Joint Health Tablet ni sangat bagus sbb ianya dihasilkan dari ramuan aktif iaitu Boswellia yang bertindak dgn pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.


DAN YANG PALING UTAMA! ADVANCED JOINT HEALTH NI
VEGETABLE BASED & 100% NATURAL! SELAMAT!! TIADA BAHAN KIMIA DAN RACUN!!

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!