Resepi Masker ESP

Pasti ramai yang dah mengetahui kehebatan ESP dari Shaklee. Ramai yang berpuas hati dengan ESP Shaklee ni. Yer lah.. Macam-macam benefit yang kita dapat All in one! Untuk wanita, untuk lelaki, mengandung, menyusukan badan, nak hamil, nak cantik, nak kurus, nak kenyang , nak bagi tenaga semua boleh dengan ESP! 

Hari ini saya nak share resepi Masker ESP.. sesiapa yang dah pernah cuba memang takkan teragak-agak nak buat lagi. Tak payah pergi ke Spa untuk buat facial. Jimat duit mak! 🙂

Okeh

Resepi Masker ESP Shaklee

Bahan-bahan
1. ESP
2. Plain Yogurt

Cara-caranya:

Rujuk gambar di bawah

Ha, tunggu apa lagi? Balik kerja kejap lagi singgah ke kedai beli plain yogurt yer. Yang masih belum ada ESP, boleh dapatkan dengan saya dengan harga meletopp! 
SMS @ WHATSAPP 0195738234
Berminat nak jadi ahli Shaklee? rujuk di SINI

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!