Nutriferon membantu meningkatkan Imuniti anda

Sedang aku menaip ni, aku tengah dilanda ujian Allah. Ujian kecil saja. Sakit tekak yang amat sangat dan selsema, dan demam. Berjangkit dari suami tercinta. Lemah betul badan aku. Risau jangkit pada anak-anak saja. Perkara yang menakutkan aku ialah makan ubat. Sebab, aku menyusukan Damia, segala yang aku makan pasti akan disalurkan ke susu. Sebab itu aku takut kalau nak ambil ubat dari farmasi. Rasa lebih selamat ambil ubat di klinik sebab doktor lebih tahu hal ubat untuk ibu menyusu ni. 
Sebab itu, aku ambil Nutriferon dari Shaklee sahaja. baru sepaket aku ambil pagi tadi. Malam nanti aku akan ambil lagi sepaket. Boleh ambil dua paket sehari kalau tak sihat, janji air kosong kena minum banyak. 

Sepintas lalu tentang Nutriferon dari laman web rasmi Shaklee

Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima
Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun – Dr. Yasuhiko Kojima.

Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan

Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain. 

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.

Nutriferon ini imun booster. Kalau sihat, tak perlu ambil setiap hari, cukup hanya seminggu sekali. Kalau baby yang demam dan selsema, boleh ambil nutriferon ke? Kalau menyusu saya nasihatkan ibu yang menyusukan anak itu yang mengambil nutriferon ini supaya ianya akan disalurkan kepada baby. 
Ada yang berminggu-minggu makan ubat, tetapi tak sembuh juga, fa cadangkan ambil nutriferon ini. Fa sendiri dah pernah cuba sebelum ini. Malam ambil, esoknya dah baik! Semuanya dengan izinNya. Janji air kosong kena minum banyak tau! 🙂

SMS @ WHATSAPP 0195738234
Berminat nak jadi ahli Shaklee? rujuk di SINI 
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!