Merealisasikan impian anda bersama Shaklee! Jom sertai kami!

Ingin mencari side income tetapi masih tidak tahu untuk mulakan perniagaan apa? 
Suatu masa dahulu saya juga seperti anda, masih tercari-cari apakah jenis perniagaan yang patut saya ceburi untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Saya bermula dengan perniagaan cloth diapers secara kecil kecilan. mula mengambil order secara offline dan online. tetapi ianya seperti tidak mencukupi, jadi saya mula mencari barang lain untuk diniagakan. Alhamdulillah saya dapat menjadi agen dropship untuk pakaian wanita dan ianya mendapat sambutan menggalakkan Cuma dropship keuntungannya tidaklah seberapa. Di samping itu saya juga menjual apa saja yang saya inginkan, apa yang saya pakai dalam kehidupan seharian, saya beli banyak buat stok dan jual di facebook. Bolehlah untung setakat beli mainan dan baju anak-anak. 
 
Sewaktu bersalinkan anak ke dua, yang dilahirkan pra matang, saya diperkenalkan kepada Shaklee. Bukan untuk berniaga, tetapi untuk  digunakan sendiri. Dan ya, saya dah jatuh cinta pada Shaklee bila melihat keberkesanannya terhadap diri dan anak saya! Mulai dari itu saya melihat potensi yang besar di dalam Shaklee. Tapi, di dalam diri berkata, dah terlampau banyak orang jual Shaklee online, mampu kah aku nak jual? Yes, jawapan dia MAMPU! Sebab pe? Ikan di lautan takkan pernah kering walaupun ramai nelayan yang menangkapnya, begitulah perumpamaannya. Rezeki masing-masing jadi jangan risau, pasti ada pelanggannya, janji berusaha!
Bagaimana nak memulakan perniagaan Shaklee?
Modal?
  • Memadai  membayar yuran keahlian sebanyak rm75 untuk semenanjung Malaysia dan rm85 untuk Sabah dan Sarawak ATAU
  • Membuat pembelian rm660 (200uv) ATAU
  • Pembelian 2 botol vivix ATAU
  • Pembelian 3 kotak Collagen Powder
  • Tak perlu ribu-ribu hinggakan perlu buat loan kerana stok Shaklee yang pegang melainkan anda nak beli sedikit buat stok di rumah. Tak der head hunting dan tak perlu cari-cari orang!
Saya tak tahu apa-apa tentang Shaklee ni, mana nak dapatkan KELAS BIMBINGAN?
Majorati di dalam group kami adalah ibu-ibu, surirumah atau pun bekerja sepenuh masa. Jadi memang tak dapat nak hadiri kelas di malam hari di luar. Kelas kami adalah flexible. Semua di hujung jari, di alam maya. Kelas di talian facebook. Jadi tak payah risau nak kena keluar untuk ke kelas di malam hari kerana kami juga seperti anda, so kami memahami. Kalau nak kelas di alam realiti pun boleh, bergantung kepada request anda. Banyak otai2 yang akan turun padang untuk membantu. Sangat penting memilih UPLINE anda sebab upline andalah yang akan membantu anda. Uplinelah yang akan memberi tunjuk ajar kepada anda.
 Alhamdulillah memang masyukkkk janji tidak putus asa dan mahu berusaha. Lega duit kereta, bil bil dan insuran-insuran tak perlu pikir sebab bayar pakai bonus Shaklee. Duit gaji boleh simpan n shopping. Bukan nak menunjuk dan bangga diri cuma nak tunjuk potensi besar yang ada di dalam Shaklee ini untuk memenuhi impian kita. Saya sendiri masih dalam proses pembelajaran dan banyak otai-otai yang ada untuk membantu saya untuk berjaya. Banyak lagi yang perlu saya pelajari.
Kenapa perlu join dengan saya?

Setelah anda mendaftar di bawah saya, anda akan dimasukkan ke dalam group khas untuk ahli-ahli berkongsi ilmu. Di situ ramai otai-otai akan membantu anda. Semuanya akan diajar, janji jangan malas dan rajin bertanya. MORE TIPS? JOIN FIRST AND I WILL TELL YOU!!  🙂

ID 906982

Hubungi saya di
SMS @ Whatsapp 0195738234
https://www.facebook.com/mamadamdarwisy
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!