Kisah kami di sebalik Shaklee (propa dak tajuk?)

Sudah lama tak update blog tentang keluarga dan diri sendiri. Kali ini nak cerita sikit lah.

Ku Adam Darwisy
Adam. Putera mama. Masih belum boleh cakap dengan lancar. Pelat dan bahasa adam tersendiri. Kadang-kadang menguji kesabaran juga. Tapi masih under control. Bab kena “tibai” tue, biasalah, “tibai” manja. hihi..Selalu mengusik adik dia. Selalu letak jari dalam mulut adik dia secara diam-diam. (mama selalu buat macam tu kat adik-adik mama..huhuu).. Selera makan on off.. Kalau off lama sangat, mama akan letak Meal shakes Shaklee dalam susu adam 1 scoop..Bila dah ok, stop la bagi dan bagi seminggu sekali or kalau teringat.hihi..Masih belum potty train. Masih pakai pampers time nak tidur di malam hari dan cloth diapers di siang hari. Sudah bertukar pengasuh. Dulu mak saudara yang jaga, sekarang jiran dekat rumah yang jaga. Alhamdulillah bikin hati makin senang. 🙂
Ku Eryna Damia
Damia. Puteri mama. Seperti yang ramai ketahui, Damia lahir awal dari tarikh due date.Boleh baca di SINI. It make her special. She’s baby jewel. Born at 32 weeks, 1.38kg. Alhamdulillah sekarang Damia dah 5++kg walaupun umur dah mencecah 7 bulan. It’s ok dear. Perkara biasa untuk baby jewel, lambat sikit nak naik berat. Damia dah start makan umur 6 bulan +. Itu pon sebab doktor suruh. Kalau ikut mama, mama tak mau bagi lagi. Sekarang Damia dah pandai meniarap dan pusing. Bab senyum, bagi kat Damia. Minah senyum puteri mama nie. Damia pun makan Shaklee gak..tapi melalui mamanya. Melalui susu badan insyaAllah. 🙂

adam panggil train nie. “tut..tut”..

ishhh geram sungguh tgk

bdk banyak akai

sy memang suka senyum

bagus..main sama-sama

Damia SS..syok sendiri..hehe
plan nak beli baju mama. tapi abah yg beli baju. so kami bertiga duk tgkap pic smntara abah duk try baju
smileeeeee..saya dah boleh meniarap!!
ok kena juga letak pic abah, satg abah merajuk. ada pic sisi saja sebab mama selalu duk belakang mcm datin..haha

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 Comments
  1. January 27, 2013
  2. January 28, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!