Kekal bertenaga dengan Vita-Lea dan Ostematrix

Hari ni nak update blog pasal luahan perasaan aci dak? Saya sangat letih! Sejak demam hari tue, sangat tak disiplin makan vitamin. Sudahnya hari ni macam tayar pancit! Tapi ku gagahi update blog. huhu
Pinggang pula sakit. Rasa hari- hari ambil ESP+susu. Tapi rasanya macam masih belum mencukupi sebab fa menyusukan Damia. So kena lebih kalsium lah ceritanya ni!
Belek-belek dalam kotak, fuh, nasib baik ada lagi Ostematrix. Sumber penting untuk seorang wanita iaitu kalsium. Wanita memang banyak hilang kalsium setiap hari. Jadi amat penting untuk ambil Ostematrix nie. Kalau ibu lepas bersalin ambil boleh elakkan sembelit.

Untuk tenaga, aku kena start makan balik Vita Lea. hihi.. Bab disiplin diri nak makan tue terletak pada diri masing-masing. Tadi ada cikgu kat sekolah beli vitamin kat aku. Katanya di kampung dia, ada makcik nie memang dari dulu ambil vitamin Shaklee ni. Dan memang alhamdulillah badan dia kuat, sihat. So nak maintainkan tenaga badan, kenalah jaga maintenance badan juga. Kena bagi vitamin yang terbaik dan semestinya dari Shaklee! 🙂

SMS@WHATSAPP EFFA
0195738234

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!