Hari Busy Sedunia

Rutin harian sebagai seorang guru ialah mengajar. Hari ini aku ke sekolah macam biasa, tapi aku pergi awal sikit sebab ada mesyuarat nak buat Larian Merentas desa. Sebab itu aku tak sempat makan. Tapi disebabkan aku setiap hari bawa bekal ESP ke sekolah so aku tak risau sangat. Tadi aku buat milo, campur ESP dan letak dalam shaker dan shaker tu aku letak dalam coller bag susu Damia. Jadi waktu nak minum, Milo + ESP tue sejuk macam dari dalam peti ice! Sedap tau. dan paling best walaupun tak makan nasi, perut tahan sampai ke petang. Aku sempat makan biskut je. Nasib baik bila pam susu, hasilnya macam biasa, tetap meriah Alhamdulillah.
dari kiri, cooler bag, Shaker yang dah kosong dan botol air 🙂
 
Bercerita tentang cikgu nie, tadi aku masuk kelas tue, memang budak-budak tu buat aku hilang sabar betul! nasib baik tak keluar ayat yang bukan-bukan dari mulut aku ni tadi! Kalau mengandung aku rasa boleh bersalin dalam kelas tue tadi. Lepas aku marah budak-budak tue tadi, boleh pula diaorang gelak cakap bahasa diaorang. Lagi buat aku hanginnn.. Tak pe, aku cool kan balik dengan beristifar. Lepas tu aku ingat,, kedutlah muka aku kalau tiap-tiap hari marah macam nie. Balik aku kena makan Collagen Powder Shaklee pula. Nak bagi kedut hilang. Aku tengok akak kat sekolah nie, dah 3 bulan ambil Collagen Powder Shaklee, muka dia, gebusss..licin je aku tengok dan nampak muda. Aku nak macam tu juga. huhu. Sentiasa nampak muda gitu.. 🙂
Ok mode sekarang mode kenyang k.cik belanja makan. Alhamdulillah, balik terus telan Vita-Lea sebab siang tadi tak sempat ambil. Penting bekalkan apa yang tak cukup dan bekalkan tenaga.
Baiklah, setakat ini saja untuk hari ini. Aku nak p buat masker ESP + yogurt jap. Lepas tue nak perang buat kerja rumah. 

SMS@WhatsApp Effa 
0195738234

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!