Atasi kelesuan dan tambah tenaga dengan Vita-Lea dan Performance Drink dari Shaklee!

Hasnah seorang ibu kepada dua orang anak. Hasnah sendiri mengamalkan vitamin Shaklee. Suami Hasnah susah nak makan pil-pil vitamin. Semenjak suami Hasnah naik pangkat, beban tugas pun makin bertambah. Suami Hasnah balik lewat petang, semakin hari nampak makin tak bermaya dan lesu. Hasnah sedar dengan perubahan suaminya kerana sebelum ini, pada waktu malam suaminya akan menghabiskan masa dengan anak-anak, tolong buat kerja rumah, sekarang lepas jer solat Isyak, suaminya akan terus tidur sebab terlampau letih katanya. Kadang-kadang tertidur atas sofa.

Hasnah terus menghubungi kawannya yang menjual vitamin Shaklee ini. dan dicadangkan suaminya mengambil Vita-Lea dan Performance Drink. Pada mulanya suaminya enggan nak ambil vitamin-vitamin ni (biasalah, lelaki kan susah sikit nak ambil vit or ubat). Tetapi setelah diyakinkan Hasnah berkali-kali, baru suaminya mahu mencuba. Sekarang dah sebulan suami Hasnah mengamalkan Vita Lea dan Performance Drink. Suaminya kini dah tak lesu macam dulu lagi. Sekarang siap tolong Hasnah buat kerja rumah sama-sama. 🙂
Kisah di atas adalah kisah sebenar. Kisah Puan Hasnah (bukan nama sebenar) yang mahu identitinya dirahsiakan. Jadi kawan-kawan yang mengalami masalah cepat letih, tidak bertenaga dan tidak bermaya boleh cuba ambil Vitalea dan Performance drink ni. Tak cuba maka takkan tahu! 🙂 
Vita-Lea Multivitamin yang pertama dicipta di dunia. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buahan, 12 vitamin penting dan 7 mineral penting!
Mengandungi formula karbohidrat unik dari Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta! Obticarb ialah rangkaian karbohidrat yang membekalkan tenaga berterusan tanpa menggangu kestabilan gula dalam darah.
hubungi saya di 0195738234 (SMS@Whatsapp)
http://www.facebook.com/mamadamdarwisy

Berminat nak jadi ahli Shaklee? rujuk di SINI
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!