Zon Selesa ♥ Bercuti ♥

Bismillah..

Mata tak boleh lelap..so aku amek tab n tekan button blogger..dah lama sungguh blog nie menyepi..aku pun macam hilang mood jer..mood ke laut org kata..masuk bln 12 nie, slow pulak semangat business aku..susah sungguh nak keluar dari COMFORT ZONE..or ZON SELESA..yes aku selesa dengan kehidupan aku sekarang..syukur alhamdulillah..tapi, cukup ke.tak nak lebih? nak lebih kena keluar dari zon selesa tue…TAPI entahlah..mungkin kalau aku tiada pendapatan tetap, mungkin aku akan lebih serius berbusiness (arghh, alasan lg!)..apa yang aku sedar aku fail bab time management..contoh..aku tak tido lagi jam 2 pg nie..nak bgn awal macam mana? compom tido balik..effa oh effa.. (letih meleteri diri sendiri)..siapa lagi boleh ubah diri sendiri kalau bukan diri sendiri??

Aku tak suka bila aku sibuk berbusiness, fokus duk on9 promote itu ini, kerja rumah terabai..anak2 terabai..bila aku terlampau fokus kat business, aku rasa macam aku abai anak dan suami pulak..setiap kejayaan bermula dari pengorbanan! tak dak lah nak abai anak dan suami kan..tapi diri sendiri lah kena banyak berkorban..mcm2 arr…grrr..

eh, lupa nak type..hari nie hari jadi aku..yess dah tua..hahaha..xbest kan..huhuu..hadiah mana? rahsiooo..tak baik tau tunjuk2..huhu..hari nie dah masuk 11 disember..alamak, cuti sekolah dah nak habis..aku tak bercuti lagi nie..huk3..nak g tapi fulus kering..gaji oh gaji..bonus oh bonus..bestnya kalo lagi awal..hahahaha..

nak bercuti kat mana? tarikh dah pilih..cuma tak tau nak kemana..nak p mana oiii..last choice book hotel kat booking.com, search ‘batu feringgi’..situ je la kan..pon best gak..hihi..janji jln2..ada pantai..adam nanti kita p beli slimming suit..eh! swimming suit la mama! hahaha..damia nak gak ka..damia kecik lagi..tunggu besaq skit na syg..confirm mama bg mandi..hihii..

ok la, jom cuba pejam mata..esok nak bgn awal! plz effa…bgn awl tau! jgn tdo balik tau! huhuu



Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!