NAK KURUS??!!

Bismillah..
Nak Kurus??
Kurus selalu dikaitkan dengan cantik.
Anda gemuk? Gemuk tak semestinya tak cantik kan..
Cantik itu kan subjektif. ^_^
tq pakcik google..cantik dia nie.hihi
Kalau wanita yang dah berkahwin, biar cantik di mata suami..tak gitu? hihi
Tapi sebab utama nak kurus sebab anda nak sihat! yer..nak sihat!! kalau gemuk macam2 sakit akan mula datang!!
Ok meh jamu mata dengan TESTIMONI..yang telah berjaya turun berat badan dengan Shaklee..
 
Boleh baca tak?
Meh nak translatekan..
“Selamat pagi semua.pagi ini rasa happy sangat2. Bila timbang berat badan dah turun 6kg! yang dulu yer 65kg, sekarang 59kg! Ehmm hanya mengambil lechitin dan herblax sahaja..”
Ok itu testi dari Puan Haslina..sebenarnya boleh disesuaikan ikut individu dan budget anda..so terpulang pada anda, untuk konsultasi percuma boleh direct hubungi saya yer..
SMS@WHATSAPP 0195738234
EFFA
OR
PM kat facebook pon boleh
Sila2 lah hubungi saya..nak tnya pasal produk lain dari shaklee pon boleh..i’m here for you
🙂
 

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!