Testimoni ESP :))

Bismillah..
Alhamdulillah rasa seronok sangat bila customer nak repeat purchase sebab rasa serasi dan rasa keberkesanannya..suka sangat tau! fa takkan jual sesuatu produk yang fa tak yakin keberkesanannya..oh ianya lagi buat jatuh cinta dengan shaklee tau! dan yang paling penting, ianya bukan ubat..ia adalah makanan tambahan dari sumber semula jadi…so jangan risau okeh..
Beliau, ada masalah kulit mengelupas macam diriku juga sejak kecik lagi.. n lihat apa katanya.. 🙂
kulit rasa perubahan kat tapak tangan..kan tangan kak fairus mengelupas..kurang rasa lapar dan susu ok juga..yang kolegen tue tapak kaki kak fairus kan kat tumit pecah, sekarang dah ok..suka suka..tq effa..

**click pada gambar utk zoom.. 🙂

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!