Breastfeed? Sentiasa Lapar? Mcmna nak kurus nie?

Post nie memang sinonim pada diriku..menyusu a.k.a breastfeed memang buat lapar je sentiasa..kalau tak makan rasa mcm nak menggigil dan nak muntah diri ni..so terpaksalah makan..bila dah makan je kerjanya, macam mana nak kurus kan?hihi
Tapi sejak makan set slimming shaklee nie..guess what, berat turun beb…huhuu..yang paling best jeans zaman sebelum kahwin dah boleh pakai balik..tak caya? call husband saya! ngeh3..so postpone niat nak beli jeans baru..jimat duit kan..hihi
Set slimming nie terdiri daripada:
1. ESP – Protien soya yang membuatkan kita rasa kenyang dan membantu pembakaran kalori..ini pon milk booster saya! oh sukanya saya!
2. Lechitin/omega – untuk memecahkan lemak..kalau ambil omega pon boleh n kesan lagi superb.. 🙂
3. Alfafa – yang nie lah pengangkut sampah..alfafa nie la yang akan buang lemak-lemak jahat yang dah pecah tadi..and alfafa nie penggalak susu! pon milk booster juga..dan bnyk lagi khasiat alfafa..nanti kita kupas dalam entry yang lain yer.
see how it works..daku kagum tau..yang paling penting, AIR kena minum secukupnya..secukupnya tue banyak mana?3L or more..tapi jangan minum sekali gus..minum seawal dari bangun pagi subuh tu sampailah waktu nak tidur..pastikan cukup 3L or lebih yer.. 🙂
** nak order boleh pm saya di fb yer.. email pon boleh..dinkygurlz@yahoo.com.. 🙂
@@@ 3 kg lagi kena hapuskan..lalalala~~ @@@

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!