Anak tak mau makan? Kurang berat badan?

Bismillah..

Entry ni sangat sesuai buat ibu,mama,ummi,mak yang ada anak yang mempunyai masalah tak mau makan..risau kan kalau anak tak mau makan..serius risau..tengok badan pon comey lotey jer..mau2 plak setiap kali jumpa org, org kata, alahai keciknya bdn, kurusnya, susut badan..tak best langsung bila dengar org kata macam tue kan..hihi..saya pernah alaminya..percayalah..susah hati oiii..masak macam-macam nak bagi anak makan..bila anak tak mau juga, frustttt menongenggg oooo..

Alhamdulillah jumpa meal shakes..serasi plak tue..jadi kalau anak2 anda ada masalah:

· tak mau makan
· kurang berat
· tak fokus
· selsema
· sembelit
· asthma

so jangan teragak-agak untuk ambil meal shakes tau!

Tadi berfacebook dengan Puan Akma..so sempat tanya tentang anak dia yang beli meal shake dari fa hari tue..anak dia ada masalah kurang selera makan..bukan saja makan..susu pun kurang..

“”Aku:: anak hg mcm mna? mau makan dak after amek meal shakes hari tue?

Puan Akma:: qaleesya alhamdulillah mau minum n makan dah. siap mintak lagi n kuat nyusu la nie..bla bla bla (sembang yg xbkaitan) hihii.. alhamdulilah menjadi..la nie stok susu 1 minggu 1 pek..””

so apa tunggu lagi..banyak lagi khasiat meal shakes..nanti kita kupas dalam entry lain yer.. PM , sms, wassaps fa (0195738234) , email dinkygurlz@yahoo.com utk harga istimewa.. 🙂


Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!