Wish List Updated!! :)

Bismillah..
Nak update wishlist baru…wistlist lama tak valid dah..sebab dah beli n dah tercapai!! alhamdulillah berkat business kecik kecilan aku tue..so tak kaco duit gaji..hehe ..boleh tgk link kat SINI wishlist lama aku! heeee~ 
Aku nak benda nie pulak…Philips Avent Combined Steamer and Blender..konon untuk Damia nanti..nanti Damia nak makan dah time umur 6 bulan..baca review benda alah nie memang buat aku teracun! hahaha..
credit to google
Pastue aku CITA-CITA nak belajar MENJAHIT so aku boleh jahit baju ke, cd ke, cp ke..langsir ke..mcm2 boleh..tapi sekadar cita2..bila tahun nak tercapai tak tahu la..huhuu..aku jahit seluar koyak pon koyak balik..aku pon tak paham pasaipa..hahaha..
credit to google
LAGI?
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hurmmm..
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WISH LIST..so nak keta WISH boleh?hahahhaa
credit to google

Mengarut dah nie..haha..tak boleh nak jimba2 la aku kalau pakai keta nie..huhu~blender n menjahit tue jer okeh…setakat nie masih syok pakai viva forever aku tue..biar xbergaya, asal aku selesa berbelanja..pepatah baru aku..tapi tak tau la kalau2 di masa hadapan.. 🙂

yang tue je kot..SETAKAT INI.. 🙂

*ada org tgh buat drama..aku nak layan ke tidak yer..hurmmmm

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!