Selamat hari lahir syg!

Bismillah..

Time aku type entry blog nie, jam dah 1.17 am..so SELAMAT HARI LAHIR SYG! My en. somi genap 27 thn today..dah dua org anak, alhamdulillah..

Cadangnya nak suprise kan en somi..(i <3 suprise okeh!)..tapi disebabkan kesilapan teknikal..suprise tue tak menjadi..huhuuuu..so dapat hadiah awal shari..hadiah pe? rohsia..hahaha..nak gtau sini ke..no no..en hubby xsuka kita post tunjuk2…hihi

Esok mia ada appointment dgn doc, so after dat kita bley la kluar mkn2..kek dah ada kat gurun..mak metua tsyg belikan..

teringat d zaman mula2 perkenalan, bermula hanya sebagai kwn biasa, aku hang je ckp dgn en somi dlu..berakhir dgn ikatan perkahwinan yang sah..1st time tgk en somi, dlm hati ckp, boleh tahan dia nie..tapi time tue single but not available, so duk diam je lah..hahaha..tapi ketetapan Allah lebih baik..jodohku di depan mata! alhamdulillah alhamdulillah..

ucapan buat en suami,

abang, selamat hari jadi…smoga pnjg umo, murah rezeki, dprmudahkan sgalanya dan bhagia selalu..syg nak jd istri abg hngga akhir hayat..insyaAllah..dgn izinNya..

love u eternity…

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!