Pakai Tepung Komak

Bismillah..

Tengah aku baru nak berfacebook, aku ternampak satu pic yang menarik perhatian aku..pic orang melayu kita..ianya menarik perhatian aku sebab, makeup tebai..huhuuu..make up tebai or heavy makeup kalo pandai buat bg nampak neutral, akan jadi cantik..tapi nie hilang dah neutral dia..aku pikir gak, p office make up macam nie, mau berjam2 nak siap..hahaha..tapi apa yang aku nak tekankan kat sini, kalau make up heavy sgt akan hilang kecantikan semula jadi tue.bagi aku setiap yang Allah jadikan ada kecantikan masing2..plus, cantik nie perkara yang subjektif, orang kata fasha shanda cantik, tapi bagi aku, maya karin n fazura cantik lg..mata orang berlainan..pe2 pon yang penting dalam mesti mau cantik..tue yang penting..kalau muka lawa macam mana pon, tapi perangai “hudoh piang”..hye hye bye bye jer lah, sebab orang tak kan nampak kecantikan awak tue..hihii..melalut dah..

Pic aku google

Tera nie boleh dak?hihii..muka comey lotey dah jadi macam apa lagi..fesyen d jepun sekitar 2000..and the make-up is done by permanent markers..jeluh buh peluntur! 🙂
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!