Nagging? me? huhuu

Bismillah..

Zaman sebelum kawen dulu, my mom n my family selalu kata aku kuat berleter..huahua..kantoiii…pengakuan haku dlm blog beb..huhuu..aku akan bising bila bilik aku semak..sambil2 aku ngemas balik tue aku potpet2..huhu..agaknya menyampaikan ketidakpuasan hati dengan cara tue..bila dah kawen, rasa xdak dah kot..cuma kdg2 bila mental n fizikal terlampau letih..n berkeseorangan wat keja..yg menyemak adamlah, sambil aku ngemas tue aku ckp kat adam :

‘adam, dahlah, mama letih..mama dari celik mata pagi tadi, non stop buat keja sampai ke mlm!’ .. time aku ckp td tue jam 1pagi..cer bayangkan adam tak tido lg time tue.n aku plak xhenti2 lg wat keja..aku cakap mcm tue kat adam mcmlah dia paham apa yang aku maksudkan..tapi betul, itu luahan hatiku! nie pon tak habes keja lg..baju aku kena sidai mlm..pagi2 kelam kabut! alangkah baiknya kalo ada yg membantu or pembantu rumah!hahaha..tapi aku decide nak sambung esok je..sgt letih..sgt2..rasa nak nangis bila letih time mcm nie anak2 dua2 meragam..(ke dah nanges?)..yes i’m.. :'(

aku hanya manusia biasa yang lemah..lemah d sisimu Ya Allah..kdg2 nampak je kuat n tabah bdiri..tapi hakikatnya lemah dan rapuh…hanya luahan, tp ssungguhnya sgt2 bersyukur dikurniakan keluarga bahagia d samping suami tcinta n anak2 tersayang…syg en somi n anak2 mama ketat2 tau! :-*



Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!