ESP Energizing Soy Protien..sgt rugi kalau tak ambik.. ;)

Bismillah..
Kali nie aku nak share pengalaman aku minum ESP iaitu Energizing Soy Protien..aku start ambil ESP nie sejak mia dalam incubator..reason aku amek? usaha aku nak bg susu bdn aku lebih khasiat, dgn harapan berat mia cpt naik..and yes, berat mia memang naik dgn mendadak..lahir 1.35kg je..skrg dah 4kg++.alhamdulillah..
Shaklee ada pil utk bf pon ada..tp pengakuan ikhlas yg aku nak buat, aku tak suka pil..tapi aku beli gak trial set utk bf tue..(sampai sekarang tak habis2 lagi..hahaha)..ESP? dah berapa kali tah aku beli..3 kot..maksudnya aku puas hati dengan ESP nie dan masih minum sampai sekarang..aku minum gak CCPP, tapi waktu minum yang berlainan..
Yang aku perasan, sejak minum ESP nie..kulit muka, cer cari jerawat tgk..ada dak? kalo naik pon, terencat..dua2 aku amek, ESP pon amek, CCPP pon ambik..tapi aku rasa ESP puncanya, kenapa? sebab aku amek ESP lama lg compared tue CCPP, CCPP aku puas hati kesannya terhadap keharmonian rumah tangga yang buat suami tersenyum(paham2 sendiri la kot..huhu), sebab tue sampai sekarang masih minum n jual..
Ok nie nak crita pasal ESP, bukan CCPP..CCPP lain entry..hehe..
ESP nie bagus tau, sebab..
1. kulit memang jadi cantik, halus gebu n nampak berseri..dtegur oleh en suami yer..hihi
2. esp nie anjalkan breast..yup, breast la..bdk2 kecik jgn duk baca..haha..dpt beza time bf adam dlu mcmna n time bf mia mcmna..kan bila bf bby kekenduran akan berlaku..mmg tiada kali ini..hahaha..ayat..
3. minum ESP nie memang bg tenaga, so sgt ssuai gak utk org yang nak kurus..dia membuatkan kita rasa kenyang..
4. for bf mommies, esp nie milk booster fa gak..susu pon pekat..serius tak tipu..dalam wad, time pump susu org tnya makan pe yg wat susu pekat n banyak..so benda elok aku share..sampai skrg kak tue (kak shud) amek ESP nie..esok nak COD kat dia ESP..hihii
5. utk mama2 yang pregnant tue sgt2 digalakkan amek ESP nie tau..sebab membantu perkembangan bby dlm perut n ksihatan ibu mgndung tue..kulit baby memang jd cantik sgt kalo amek start dr ngndung..serius rugi sbb aku xamek awal..huhu
6. PARUT! ESP membantu hilangkan parut..how? parut terjadi akibat kehilangan protien utk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati..
7.  berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit
Reason aku wat entry nie? nak kongsi kbaikan dgn kwan2 lah..lagipon bulan oktober nie ada promosi ESP..kalo borong lagi berbaloi2..sapa nak pm r aku..
ESP NAK COD KAT K.shud esok..akak yang aku kenal dlam wad kat hosp..masuk nie dah 2x dia beli..maksudnya? dia pon puas hati..nant aku amek testi dia..hehe..

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!