Susah hati oiiii~~~~

Bismillah..

Di saat aku tulis entry nie mata mia masih bulat, abah adamia sedang main game, adam sdg mnum susu..semua buat keja masing2..eh, kalih2 tgk2 mia dah pejam mata..cian anak mama, ntah berapa kali dah muntah..mama pon sampai tak terkira..hari nie mia banyak kali muntah..balik dri village mall tadi pon dah 3 kali muntah..tue tak masuk siang lagi..susah hati mama nie tak payah ditanya la..susah hati la.. 🙁 
Sedang aku gundah gulana susah hati berfacebook terpandang entry kwan dlm fb..pic baby sakit..Ya Allah, baru ku sedar, ada yang lagi susah diuji Allah..aku baru sikit pon dah bergundah gulana, apatah lagi parents baby tue..tak pasti sakit pe tapi memang nampak teruk..semoga Allah pelihara anak2 kita..amin..
Hari nie banyak post pasal budget..alhamdulillah..tq kerajaan, kerana bagi bonus..orang bagi takkan xmau amek kot? huhu..nak la! tapi ada gak insan2 d sana yang tak puas hati kata itu ini..biarlah aku bukan menyebelah sesapa tapi aku malas nak komen pe2 sebab undi adalah rahsia! hahahhaa..
tapi nak LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE post akak sorang nie..hik3..

Caya lah akak..fa sokong n like like like..hik3..

**not feeling well..rasa macam nak demam lg nie.hukhuk…

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!