Supplement??

Bismillah…

tengah aku duk basuh baju2 damia td..ttba je rasa banyak nak type dlm blog..

kwn2 mkn supplement apa ek? kalo bdn jenis suka n mmg makan ikot piramid pemakanan tu btol2, ok dah kot..huhu..aku? sayuq pon ikot mood.samalah dgn buah..hehehe..

trend kot skrg, bnyk sgt dah supplement, ubt kurus la, n mcm2 la yg dijual on9..dapat bnyk sambutan plak tue..aku, pe2 pon nak kelulusan KKM dulu. n kalau produk tue meragukan, better jgn lah..terbaru kes ACAI BERRY..dah kes pasal kematian, masuk hospital lah..n acai berry nie byk jenis plak.pe2 pon kalo nak amek jugak call la KKM utk kepastian..

ha, nie lg 1 yg menarik perhatian ialah Vit C Dr Holland..melalui pemerhatian aku, diaorg jual hrga lebih kurang 30biji for rm45-50..n aku baru dapat tau yang sebenarnya vit c dr Holland tue adalah drp shaklee! no KKM yg sama!nasib aku tak beli lg ari tue..tp aku ada beli trial set bf yg shaklee pnya, dlm tue ada vit c..tak habis2 lg pon aku mkn sbb aku xsuka pil..hahaha..ok, berbalik pada topic, vit C shaklee harganya jauh lebih murah dari yg vit organic tue..kalau tak percaya g hello agen shaklee..(bukan aku tau)..hehe..

aku mkn supplement pa ek? aku kalo pill mmg surrender..sbb tue aku tak amek pil perancang..hahaha..lingkup kalo mkn pil..sgt tak disiplin bab mkn ubt..aku tak amek pa pon..cuma sejak ada damia aku stat amek shaklee..esp tue..2 container tue dah aku amek..tp besa r..ada hari ngelat gak aku minum..huhuhu..n aku amek gak CCPP..aku tak tau la kesan dari yang mana 1, tp en somi puji kulit nampak cantik, lain dr dulu.hehe..kembanglah sat..tujuan nak cantik pon mmg utk suami pon..  heeee

ok..cukup kot utk mlm nie sbb adam dah stat kaco..

lyn CCPP mlm2 gini with apollo..lapaq mmnjang..mna tak bam bam somi ku ckp..alasan aku bg sbb nyusu!hihi..layannn… 😉

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!