I Love to shopping, I love business also! ^_^

Bismillah..

Pic kat atas blog aku tue kena tukar kan? kesian damia xdak dalam tue lagi..nanti mama tukau yer..kena belek balik macam mana sebab tak reti..n dah lupa..hahahaha..
Cer tgk tajuk..hahaha..yes, aku admit aku suka shopping..walopon shopping makanan pon dah puas hati..tue la Islam dah kata wanita nie ada banyak nafsu..hahaha..TAPI, disamping menghabiskan duit, aku juga suka menjana duit.. HOW? aku suka menjual barang yang aku pakai n aku puas hati, sebagai contohnya….
CLOTH DIAPERS
aku tak pakai la..tp anak2 aku pakai n aku suka n puas hati n y not share dgn org lain kan?hehe
Natural Bamboo Slimming suit..
aku pakai n aku suka..huhuu..so wat mejual r, apa lg..hehe
n terbaru Cocoa Collagen Power Plus..
al kesahnya ada kakak yg baik hati dlm fb tue kasi kt aku free sbb xsrasi dgnnya..terima kasih akak Najla Auni..hehe..murah rezeki akak..n bila aku cuba serasi denganku.. 🙂
Ada lg brg2 aku pernah jual..tp yg tue sikit2 je, mcm portable car seat..(mls nak amek order sbb pre order sgt lmbt dr china tue)..huhuuu..
Sekarang ada idea baru nak jual benda baru offline plak..idea from kartina..kwn alam mayaku..huhuu..hnya beliau mngetahui..hahahha..
puas hati dpt “menega” a.ka berniaga nie..duit tak dak la masyukk smpai boleh kaya raya, boleh la utk mainan adam..hahahha..yg penting aku suka..hehe..tp kdg2 cian kat en somi, kena jd tukang pos la plak..sampai malu nk p pos sbb banyak nak pos skali gus..sorry syg nnt bb bg upah..aci dak? heee~

 
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. September 3, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!