Ceritera ini hari.. ;-)

Bismillah..

best gak ada benda nie senang aku nak update blog.rasa nak mnulis, trus je type xyah guna lappy.pakai lappy tak boleh baring.nie aku type sambil baring sambil menyusukan damia..

td petang g Aneka Mall..hehe..tiap2 kali balik kg wajib g tau..padahal time pregnant adam dulu aku kan duk gurun, xmo p aneka sbb..yer la..pregnant adam dulu lapaq mcd la, pizza la.mana nak cari kat aneka..pastue nak bang chick char koteaw kt bakar arang tue.yg kat gurun tak mau.naseb la dpt suami yg memahami..ikotkan ajaa khendak mak buyung time tue..sygg abg! 😉

tadi abahnya suh cari baju tido anak2 sorang sepasang..(aku tbeli lebih la plak + dgn baju mama skali pon beli..haha..) time aku duk pilih baju mia td, ada kak n makcik cleaner tue duk mop lantai area aku ‘park’ stroller damia..mia ada la dlm stroller tue, tgh tido..aku dgr dia kata nak alihkan stroller tue, tp kasaq dia buat smpai thentak stroller nie kat rak baju tue..aku bengang r sbb dia kot la nak kata sory ke..xdak la plak..ssmpai mmber dia yg cleaner tue ckp, weh ada baby tue pon still xm.maaf ke apaa ke..aku  muka xtau r jd cekodok dah kot..geram..pastue duk perli2 kat kwn dia psal ada baby dlm stroller tue..aku pekakkan telinga je buat2 xdgr..dlm hati baraaaa..grrrr..kalo melibatkan drh daging aku..+ plak anak, mmg aku bengang kalo wat lebih kurang..kita ada budi bhasa kot?puas! dpt cita dlm nie..hihihi..

17 september nie cuti bersalin aku 90 hari bakal tamat..so setelah +-x/, dgn izin suami aku buat keputusan amek cuti +.. cuti tanpa gaji 30 hari..utk jaga mia..mia kan lama d wad hospital.mia 17 nie ikot tarikh lahir dia cukup 3bln..tapi perkembangan dia ikot due date..13 ogos..bru sbln lebih umo sebenar mia..mama sentiasa doakan utk anak2 mama bg mbesar dgn sihat..jd insan yg bjaya d dunia n akhirat..amin..

okehlah..nak tidokan si abang nie..sejak ada adik slalu gak kena mrh..hihi..kesian anak bujang mama.. tue la selalu sgt kaco adik..

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!