Air dari Water Filter kena masak dak??

Bismillah

Cer tengok header atas tue. hudoh kan? tak pe la janji ada damia..nanti mama rajin mama buat pic baru..huhu..
Tadi mai mood rajin..tak dak la rajin mana pon dengan tak sihat nie kan..(demam+ batuk) .. batuk tadi sampai ada darah so petang jap lagi nak g clinic..nak wat tak tau kalo ikotkan hati tue. tapi bila pikir anak2, kesihatan dirilah kena jaga..sapa nak jaga anak kalo kita nie sakit? ohhh..sedih mengingatkan warded time pecah ketuban awal dulu nie. cian adam, nasib baik dah minum susu FM..
ok berbalik kepada tajuk..(sebelum tersasar lebih jauh)..tadi aku rajin p belek water filter..lama mana dah tak cuci kot..huhu..sekarang banyak jenis water filter kan..dulu top r BIO AURA tue..sekarang dah kurengggg..sebab banyak sgt water filter yang lagi murah di pasaran n of course customer looking for the cheapest one.. 

Cer tengok pic atas..ampa geli dak tengok?bayangkan kalo masuk badan kita..badan anak2 kita..karat2 tue..aiyarkkk… so water filter nie mcm benda wajib yang perlu ada di setiap rumah..tak kesah la brand pe pon asalkan menapis dengan baik n menjalankan tugasnya dengan baik..setiap produk ada lain2 kelebihan kan? aku tak mo org ingat aku promote BIO AURA plak..huhu…kalo nak BIO AURA feel free to contact my sis in law yg chomel nie.. Kak Ngah..
Sebenaqnya main reason aku tulis entry nie aku nak tanya..kalo air dari water filter nie, sebelum minum kena masak ke tak ek?sbb ada yang kata kena masak..selama nie mmg aku minum tak masak pon.. hurmmm..apa pendapat kamu2 sekelian? ^_^

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!