Buang sawang blog..”selamat hari raya” :)

*****sedang amek penyapu nak buang sawang dlm blog******

aci dak buh pic sawang dlm utan? hahahahha

Assalamualaikum…

masih terlambat nak ucap selamat hari raya n maaf zahir batin pada semua umat islam terutama yg mengenali diri ni..(ttiba teringat kwn lama!gduh smpai skrg, apa cer!*dh m.maaf, tp org tue diam je, soooo biarlahh..doaku agr dia bhgia spertiku.. ^_^) huhuuu…

kalau dah update blog nie puan effa msti ada benda nak cerita..yeee..mmg ada pon..cerita pasal pe lg?? psal anak la..nak cerita psal brg, xder shopping benda2 yang best pon..lgpon bagiku, kalo dh beli benda mahal tue or dpt benda mahal2 tue xpayah la nk post2 kat blog or fb..mungkin kita bukan niat nak menunjuk..tapi jadi mcm menunjuk dah kan? huhuuu..aku pon pnah post ke?(eh pnh beli benda mahal ka??) hahhaha..yang aku nak share pasal brg, stroller adam, yang nie dah selamat dijual..COD plak tue..thanks ida.. 🙂 tue la, tak rugi beli benda2 yg agak quality n jenama mhal skit nie sbb ada market valuenya.. kan?kan?? ada 1 lg stroller nk juai..tp xbley jual lg sebab stroller baru tak sampai lg..lambat plak fabulous mom nk hantarkan..beli online je stroller..malas nak keluar, + kt kedah nie mana ada stroller yg best..susah nk jumpa brand yang best..huhu

Ku Eryna Damia & Ku Adam Darwisy

my lil princess & my prince..pengubat jiwa lara nie..huhu..perkembangan damia? alhamdulillah, berat naik memberangsangkan..perkembangan yang lain? lambat la skit, sebab she’s prematured baby..kalau ikot tarikh dari lahir, spatutnya damia dh boleh balas senyuman org, tp damia xbley lg sebab perkembangan baby prem ikot “ACTUAL AGE”..iaitu tarikh due date yang sepatutnya..kalo ikot due date, hari nie damia tak sampai sebulan lg pon..bru je berapa mggu..so mama n abah harap bersabarlah..mama sabar la nie syg..asalkan anak mama sihat..mama xkesah susah demi anak2 mama..bkorbanlah skit..mama apply cuti tanpa gaji sebulan..damia duk wad lama..so mama xpuas jaga damia + xharap lg pengasuh nak jaga ..so tak pe lah mama korban sat duit gaji sebln..duit boleh dicari..anak??tiada gantinya…nnti besar kena dengar cakap, jadi anak soleh, solehah..(terus teringat mama n abah, susahnya jaga aku dulu *_* )

**damia nanges dlm baby cot, terus daku hilang idea nk menaip..huhu

jam pon kul 3pg dah..kita sambung esok2 la plak… 🙂

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!