Mood ke Laut China Selatan (*_*)

Hari nie mood tak berapa nak ok la..rasa macam jiwa kacau jer..huhu..syaitan datang bertenggek kot, bdn lemah n kotor dalam pantang nie..hari nie abah adam start keja..so tinggallah mama adam n adam…adam tido lena pg td so decide suh abah adam hantar kat tok tam  tgh hari nie je pas abah adam balik utk lunch..LUNCH? nak makan pe yer? aku sempat masak sawi je td…mood ke laut dah..tetiba je saluran bwh sinki tue buat hal lagi..banjir kat dapur td..tpksalah aku mop gak td..kalo tidak tkot adam plak jatuh..sedaya upaya aku buat sebaik lembut sbb aku dlm pantang ok..balik japg abah adam bwk balik lauk..
Semalam damia kena timbang..agak2 naik tak berat Damia?mama dh kata kt abah, mst naik gak skit dari 1.29 tue..sbb damia nampak semangat skit 2 hari nie..teruskan syg..cpt mbesar..berat lahir damia 1.38, then trun ke 1.29..doc ckp perkara normal sbb bby mengecut awl2 tue..hrp2 sgt ada peningkatan berat..
Tgh duk menaip nie, anak bujang mama, a.k.a abg adam mai join mama kt tepi smbil bawak btol susu..baring tepi mama dia..mandi tak mo..mls nak paksa, stg ngamuk aku plak yg susah..dhla xbley dukung..so tpksa tggu abah balik jugak la..
Semalam time tgk damia, sempat borak dgn nurse..nurse ckp nnt bila berat bby dah naik, sblm diorg nak discharge mama bby kena stay spital ngn bby..depa nak tgk boleh ke mama baby jaga n nyusukan anak direct..
Dalam otak pkir macam2..ckup ke cuti bersalin 3 bln nie..nant damia after 3 month mcmna?mmg mcm2 dlm kepala nie..rasa mcm nak ambik cuti tanpa gaji menjaga anak tue je sebulan..tapi xsure plak kalo belom sah dlm perkhidmatan boleh amek ke tak..pe2 pon hrp2 smuanya dipermdahkan..mama snggup korban pe saja utk anak2 mama..
p/s sy syg suami sy ketat2..bley dak ayat tue?hehe…mmg sy syg pon..tq 4 evrything syg..jd mama n istri bkn mudah..mcm tue gak jd abah n suami..love u syg..
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. July 3, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!